2 Generations Ride / Balkan Tour. Ταξίδι με Yamaha Tracer 900.

“2 GENERATIONS’ RIDE / BALKAN TOUR”
ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΑ

 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος –φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης και ο 14χρονος γιος του Γιώργος, θα ταξιδέψουν στην ίδια σέλα μιας μοτοσυκλέτας, για να μοιραστούν μαζί υπέροχες εικόνες, μοναδικές εμπειρίες και δυνατά συναισθήματα.

Με όχημα περιπέτειας μια YAMAHA TRACER 900 (ευγενική χορηγία της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.), πατέρας και γιος θα πραγματοποιήσουν το 2020 ένα οδοιπορικό 4.000 χλμ. στις φιλόξενες γειτονιές των Βαλκανίων.Ταξιδευτές στην ίδια σέλα της ζωής, οι δυο δίτροχοι περιηγητές σκοπεύουν να εξερευνήσουν αυτό το διαχρονικό σταυροδρόμι θρησκειών και ετερόκλιτων πολιτισμών της νοτιοανατολικής Ευρώπης που πάλλεται από ιστορικότητα.

Το ταξίδι “2 GENERATIONSRIDE / BALKAN TOURξεκινά στις 19/6/2020 και οι δυο αναβάτες της YAMAHA TRACER 900 δηλώνουν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ζήσουν μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια δρόμου πάνω στην σέλα μιας μοτοσυκλέτας YAMAHA.

Παράλληλα, στα πλαίσια του βαλκανικού οδοιπορικού τους, οι δυο Έλληνες αναβάτες θα επισκεφθούντα καταστήματα της ΥΑΜΑΗΑ σε Σόφια (Βουλγαρία) και Βουκουρέστι (Ρουμανία) τα οποία αποτελούν εταιρίες του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και επίσημους εισαγωγείς της Yamaha Motor Co. στις 2 χώρες.

H YAMAHA TRACER 900 έχει κερδίσει τις καρδιές και το μυαλό χιλιάδων αναβατών χάρη στα υψηλά επίπεδα απόδοσης, την εκπληκτική της ευελιξία και την άνεση που παρέχει σε αναβάτη και συνεπιβάτη. Είναι ανάμεσα στις πρώτες σε πωλήσεις μοτοσυκλέτες στην Ευρώπη με φανατικούς θαυμαστές. Τρικύλινδρος compact κινητήρας 847 κ.εκ. με άφθονη ροπή, λεπτός και ελαφρύς σκελετός, ρεζερβουάρ μεγάλης χωρητικότητας 18 λίτρων, κομψή και δυναμική σχεδίαση, εργονομικό πλαίσιο, πλούσιος εξοπλισμός. Σχεδιασμένη να επαναφέρει το πάθος και τα έντονα συναισήματα στην εμπειρία της οδήγησης σε δύο τροχούς.

Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. αποτελεί τον βραχίονα λιανικής πώλησης της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. από το 2002. Δραστηριοποιείται στην πώληση όλων των προϊόντων της YAMAHA MOTOR CO. (δικύκλων και προϊόντων θαλάσσης, ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ), την εισαγωγή και διανομή μιας ευρείας γκάμας από συμπληρωματικά προϊόντα και εξοπλισμό αναβάτη αλλά και την παροχή υπηρεσιών επισκευής και εξυπηρέτησης.

Με τρία καταστήματα που διατρέχουν ένα νοητό άξονα από την Καλλιθέα έως την Αγία Παρασκευή, μέλημά μας είναι να καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, με κάθε κατάστημα να προσδίδει τη δική του αξία/ταυτότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους λάτρεις των 2 τροχών και της θάλασσας.

Το 2015 η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Το motodirect.gr αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με εξοπλισμό αναβάτη, αξεσουάρ και ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας, καθώς επίσης προϊόντα θαλάσσιων δραστηριοτήτων και casual ένδυση.

Κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού ένδυσης ALPINESTARS, RICHA, κρανών SHARK, CMS, ενδοεπικοινωνίας CARDO, ελαστικών CONTINENTAL, αντικλεπτικών XENA κ.λ.π. συγκαταλέγονται στη γκάμα της. Έτσι η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κανάλι εξυπηρέτησης για τον μοτοσυκλετιστή καλύπτοντας όλα τα πεδία στον κλάδο δραστηριοποίησής της.

*Δελτίο Τύπου Κωνσταντίνος Μητσάκης

 

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com