Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Οι 56.063 οπαδοί του Monster Energy AMA Supercross 2017, παρακολούθησαν τον Marvin Musquin αναβάτη της Red Bull KTM να κατακτά την δεύτερη νίκη της καριέρας του στον δέκατο τέταρτο γύρο που πραγματοποιήθηκε στο CenturyLink Field στο Seattle. Στο βάθρο βρέθηκαν επίσης οι Eli Tomac αναβάτης της Monster Energy Kawasaki και Jason Anderson αναβάτης της Rockstar Energy/Husqvarna Factory Racing.

Ο Davi Millsaps αναβάτης της Rocky Mountain ATV-MC/WPS/KTM κατέκτησε την SupercrossLive.com Holeshot, όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα προσπεράστηκε από τους Anderson και Musquin. Ο Anderson προσωρινά πήρε τον ηγεσία του αγώνα όμως πριν από το τέλος του πρώτου γύρου έδωσε την θέση του στον Musquin, ενώ τους ακολούθησε ο Millsaps στην τρίτη θέση. Ο Γάλλος οδηγώντας με δεξιοτεχνία μέσα στις επικίνδυνες συνθήκες της πίστας κατάφερε να παραμείνει στην ηγεσία του αγώνα, ο Anderson παρέμεινε στη δεύτερη θέση, ενώ ο Cooper Webb αναβάτης της Monster Energy/Yamalube/Yamaha Factory Racing πήρε το προβάδισμα από τον Millsaps περνώντας στην τρίτη θέση.

Ο Ryan Dungey αναβάτης της Red Bull KTM Factory στην πρώτη στροφή ενεπλάκη σε μια συμπλοκή μαζί με τους Justin Bogle αναβάτη της RCH/Yoshimura/Suzuki Factory Racing και Justin Barcia Autotrader/Monster Energy/Suzuki.

Ο Tomac ξεκίνησε τον αγώνα από την δέκατη θέση, στον πέμπτο γύρο επιχειρώντας αρκετά προσπεράσματα κατάφερε να μεταβεί στην τέταρτη θέση πίσω από τον Webb, ενώ στον δέκατο γύρο μαζί με τον Webb προσπέρασε τον Anderson. Στον επόμενο γύρο ο Tomac έπειτα από ένα άλμα μετέβη στην τέταρτη θέση, μπροστά από την Millsaps, ενώ ο Dungey βρισκόταν ήδη στην έβδομη θέση.

Ο Webb παρέμεινε στη δεύτερη θέση, όμως άρχισε να χάνει έδαφος από τον Anderson ο οποίος κατάφερε να τον προσπεράσει στον δέκατο έβδομο γύρο, γεγονός το οποίο προκάλεσε την πτώση του αναβάτη της Yamaha καθώς έχασε τον ρυθμό του. Λίγο αργότερα ο Tomac πήρε το προβάδισμα από τον Anderson, ενώ ο Webb επέστρεψε στον αγώνα στην έβδομη θέση. Ο Dungey οδηγώντας μεθοδικά κατάφερε να προσπεράσει τον  Millsaps στον τελευταίο γύρο του αγώνα κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Ο Broc Tickle αναβάτης της RCH/Yoshimura/Suzuki Factory Racing τερμάτισε στην έκτη θέση μπροστά από τον Blake Baggett αναβάτη της Rocky Mountain ATV-MC/WPS/KTM που βρέθηκε στην έβδομη θέση για πέμπτη φορά αυτή τη σεζόν, ενώ ο Chad Reed αναβάτης της Monster Energy/Yamalube/Yamaha Factory Racing ολοκλήρωσε τον αγώνα στην ένατη θέση.

Οι Michael Akaydin αναβάτης της TL Vuckson Excavating/Embree Racing/KTM και Theodore Pauli αναβάτης της Outlaw Motorsports/St. Louis Tattoo/Kawasaki συμμετείχαν για πρώτη φορά στον κύριο αγώνα της φετινής σεζόν.

Ο Marvin Musquin δήλωσε:

«Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για όλη την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και σήμερα ήταν μια καλή ημέρα. Ήμουν σε θέση να κερδίσω και τον heat race. Είναι φοβερό. Η πίστα ήταν πολύ δύσκολη και τεχνική και ήταν πολύ εύκολο να γίνουν λάθη. Πήγαμε καλύτερα και δουλέψαμε πάνω σε διάφορα πράγματα με όλη την ομάδα. Δεν είχα την καλύτερη εκκίνηση, όμως ήμουν σε θέση να πάρω το προβάδισμα πολύ γρήγορα. Ήταν μια μεγάλη βραδιά.»

Γκαλερί

[show_avatar email=2 show_name=true]