1ο Trail Ride στις 19 Φεβρουαρίου 2017

Το Off Road Team ξεκινάει δυναμικά την χρονιά του με ένα Trail Ride στην Αττική με μια ακόμη διαδρομή που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον. H νέα δομή των Trail Ride και η προσπάθεια να βρεθούν τα «κρυφά» σημεία που ζητούνται, και να φωτογραφηθούν χαρακτηριστικές περιοχές, φαίνεται να αρέσει βάζοντας καινούργιους στόχους.

Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!

Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου από την Μάνδρα Αττικής, από το ELIA Café στην πλατεία Γκλιάτη. Θα εκδράμουμε από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μοτοπάτια στον Πατέρα και τα Γεράνεια Όρη, για να καταλήξουμε για φαγοπότι σε παρακείμενη ταβέρνα στην Μάνδρα πάλι. Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 70, 100 ή ακόμη και 150 μαγικά χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσικλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα διαφορετικό Trail Ride, με νέες διαδρομές, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

H διαδρομή διατίθεται σε Road Book ή σε ίχνος για GPS συσκευές και smartphones, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς παρακάμψεις για όσους θέλουν να κάνουν ακόμη λιγότερα χιλιόμετρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Trail Ride για το 2017, με νέο πλάνο και νέες ιδέες, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσικλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

H εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία Γκλιάτη, στο Cafe Elia, που βρίσκεται στο δρόμο από Μάνδρα για Μελετάκι, πριν φτάσουμε στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης δεξιά μας, απέναντι από τα σχολεία.

Σας περιμένουμε όλους!

www.facebook.com/Elia-Cafe-bistro

http://offroadteam.gr

 

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com