1ο GS Weekend BMW Motorrad Motion n’ Style ALLROAD TRAINING

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου η BMW Motorrad Motion n’ Style με την υποστήριξη της ALLROAD TRAINING – Riders Academy διοργανώνουν το 1ο GS Weekend στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό Ζήρειας.

Η εκδήλωση στο διήμερο πρόγραμμα της περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για όλους τους συμμετέχοντες. Θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε Οργανωμένα Ταξίδια με πλοηγούς (On Road και Off Road), να δείτε και να σας αναλύσουμε όλα τα νέα μοντέλα της BMW Motorrad, να παρακολουθήσετε επιδείξεις Off Road οδήγησης με GS και οδηγό τον Νίκο Σπάνο, αλλά και να νιώσετε αυτό που εμείς ονομάζουμε #spiritofGS.

Σε αυτό το Adventure Event όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες BMW. Σας περιμένουμε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο νέες εμπειρίες και φυσικά πολύ περιπέτεια! Και μην ξεχνάτε: Η συμμετοχή είναι Δωρεάν, προσφορά της BMW Motorrad Motion n’ Style!
Εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα του διημέρου, μπορείτε να κάνετε μονοήμερη την συμμετοχή σας μόνο το Σάββατο ή μόνο την Κυριακή.
Δηλώστε συμμετοχή και δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.allroad-training.com/events/gs-weekend-2016/