Εντυπωσιακή εμφάνιση της KTM Skourtas Racing Center στην Τρίπολη

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο δεύτερος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29-04-2017. Η πολυπληθής ομάδα της KTM SKOURTAS RACING CENTER βγήκε ακόμα πιο δεμένη και ισχυρή. Η δεύτερη νίκη της χρονιάς στη κατηγορία SS300 με κυρίαρχο τρόπο από τον Βασίλη Κορωνάκη και ένα βάθρο, με πειστικό τρόπο, στους Νέους με τον Γιάννη Χάλαρη έδειξαν ξεκάθαρα τις δυνατότητες της ομάδας.

ΣΑΚΗΣ ΣΚΟΥΡΤΑΣ
«Ήταν ένα τριήμερο που είχε πολλές αποχρώσεις αλλά ολοκληρώθηκε σε χρώμα πορτοκαλί, με μια σειρά από επιτυχίες. Ο αγώνας για τον Κυριάκο Λιούτα και τον Θωμά Σκούρτα ξεκίνησε με περίεργο τρόπο, αφού οι αγωνοδίκες έκριναν ότι οι δύο αναβάτες ξεκίνησαν πριν από την εκκίνηση του αγώνα. Αυτό οδήγησε σε ποινή διέλευσης από τα pits. Οι αναβάτες εξέτισαν την ποινή τους, οι διοργανωτές όμως τους επέβαλαν και δεύτερη φορά την ποινή λόγω αυξημένης ταχύτητας διέλευσης από τα pits. Δυστυχώς, ο νεαρότερός μας αναβάτης δεν είδε τη σχετική σήμανση και έτσι αποκλείστηκε από τον αγώνα. Ο Γιάννης Χαλαρής ήταν ο σταθερότερος αναβάτης της ομάδας για το τριήμερο και με πολύ καλούς χρόνους κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση.  Στη κατηγορία SS300 είχαμε τον Βασίλη Κορωνάκη ο οποίος είχε τις δικές του προσωπικές επιτυχίες. Αν και δεν απειλείται από κανέναν οδηγό στη κατηγορία, δε σταμάτησε να προσπαθεί και να κατεβάζει διαδοχικά το χρόνο του ξεπερνώντας τον εαυτό του. Μπήκε στην γενική κατάταξη 2ος και φυσικά είχε την pole position στην SS300 τερματίζοντας στην ίδια θέση γενικής και πρώτος για την δική του κατηγορία. Το γυρολόγιο εντυπωσιακά σταθερό μέσα στο 1.02 αλλά και στο 1.01 σπάζοντας τα δικά του συνεχή ρεκόρ. Η δίψα τους για το καλύτερο και η αφομοίωση των όσων μπορούμε εμείς σαν ομάδα να τους προφέρουμε, μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Συγχαρητήρια σε όλους!»

#72 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ – KTM RC 390
1ος Κατηγορία SS300
«Ξεκινήσαμε δυνατά το Σάββατο στα χρονομετρημένα κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσαμε και η μοτοσικλέτα μου βρισκόταν σε άριστο επίπεδο. Προσπάθησα, και το εκμεταλλεύτηκα καταφέρνοντας να έχω τον πρώτο χρόνο για την κατηγορία μου. Την Κυριακή έκανα μια καλή εκκίνηση, έχοντας μπροστά μου έναν οδηγό της κατηγορίας 250 Racing και προσπάθησα όσο μπορούσα να κρατηθώ κοντά του, με αποτέλεσμα να κατεβάσω τον χρόνο μου στο 1:01:700 οπού και ήταν το προσωπικό μου ρεκόρ.»

#5 ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ – KTM RC 390
2ος Κατηγορία Νέων
«Ήταν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για μένα… Μια ανώδυνη πτώση στα δοκιμαστικά δεν με πτόησε και κατάφερα να κάνω καλό χρόνο ώστε να ξεκινήσω από τη δεύτερη θέση. Δυστυχώς δεν κατάφερα να εκμεταλλευτώ σωστά το λάθος που έκανε ο Νότης Παπαπαύλου – λόγω λανθασμένης αντίληψης της σήμανσης των διοργανωτών – και μου πρόσφερε την πρωτοπορία για αρκετούς γύρους. Η δεύτερη θέση είναι σίγουρα μια επιτυχία, όμως θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα

Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας KTM SKOURTAS RACING CENTER έδωσαν ραντεβού για το Σαββατοκύριακο 27 & 28  Μαΐου στην πίστα των Σερρών για τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Γκαλερί