Φίλτρα αέρος της Twin Air από την Extra Products.

Φίλτρα Αέρος για τη Νέα Honda CRF250R 2020 

Η Twin Air ανέπτυξε ένα νέο Φίλτρο Αέρα και PowerFlow kit για το Honda CRF250R 2020.  Παρακάτω θα βρείτε τους νέους κωδικούς:

Νέα Φίλτρα Αέρος για Beta 2020

Η Beta παρουσίασε τη νέα σειρά μοντέλων RR Enduro για το 2020, τα οποία περιλαμβάνουν ένα εντελώς νέο Φίλτρο Αέρα και Φιλτροκούτι. Ως προμηθευτής ΟΕΜ της Beta, η Twin Air σχεδίασε το Νέο Φίλτρο Αέρα για τα 2χρονα και 4χρονα μοντέλα Beta Enduro, καθώς και ένα κάλυμμα Φιλτροκουτιού που θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο 2019.

Improved Twin Air parts

Η Twin Air βελτίωσε το μέγεθος του καλύμματος του Φιλτροκουτιού KTM / Husqvarna, κωδ. 160110. Το νέο κάλυμμα δίνει μεγαλύτερη πίεση στο Φιλτροκούτι για να εμποδίσει την είσοδο νερού στο δοχείο εισαγωγής κατά τον καθαρισμό της μοτοσυκλέτας. Το κάλυμμα είναι επίσης υψηλότερο ώστε να ταιριάζει, όταν έχει τοποθετηθεί εισαγωγή αέρα. Ο κωδικός προϊόντος παραμένει ο ίδιος:

Eπίσης, βελτιώθηκαν οι αεραγωγοί του Φιλτροκουτιού, κωδικός 177764R. Το πορτοκαλί πλέγμα άλλαξε σε λευκό, ισχυρότερο υλικό για τη βελτίωση της ροής του αέρα. Ο κωδικός παραμένει ο ίδιος:

*Δελτίο Τύπου Extra Products

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com