Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο 9χρόνος FOURQUEZ28 (Σπύρος – Μάριος Φουρθιώτης), από την μακρινή ΚΩ,  ανεβάζει στο τρίτο σκαλί του βάθρου τα ελληνικά χρώματα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CNV MiniGP μετά τα συνδυασμένα αποτελέσματα δυο αγώνων.

Αν και ο μικρός μας φίλος ήρθε για πρώτη φορά σ’ επαφή με την πίστα στο Percennico της Ιταλίας, οι επιδόσεις του ήταν εξαιρετικές από τα ελευθέρα δοκιμαστικά του Σαββάτου 24/06.

Την Κυριακή 25/06, στα πρώτα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ο μικρός Έλληνας, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο ενώ στα δεύτερα χρονομετρημένα πήρε τη   δεύτερη θέση με διαφορά 400 χιλιοστών του δευτερόλεπτου από τον πρώτο.  Τα συνδυασμένα χρονομετρημένα αποτελέσματα των δοκιμαστικών τον έφεραν στην τέταρτη θέση στη σχάρα εκκίνησης του αγώνα.

Στους δυο αγώνες που ακολούθησαν ο FOURQUEZ28 πάλεψε με το γνωστό του πείσμα και έκανε δυο συγκλονιστικούς αγώνες αφήνοντας έκπληκτους συναθλητές και κοινό.  Στον πρώτο αγώνα τερμάτισε τέταρτος και στον δεύτερο, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Τα συνδυασμένα αποτελέσματα τον έφεραν στον τρίτο σκαλί του βάθρου στο οποίο ανέβηκε κρατώντας ψηλά την Ελληνική σημαία και ευχαριστώντας τους χορηγούς του την ώρα την απονομής του κυπέλλου.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους χορηγούς του αλλά και σε όλους όσους βοηθούν στην υπερπροσπάθεια του μικρού Έλληνα αθλητή από την ΚΩ, ο οποίος με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει το νησί, προσπαθεί να κατακτήσει τις πίστες του εξωτερικού.

Γκαλερί