Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Με βασικό χορηγό την Repsol,η ομάδα Team Korakis Repsol  συμμετείχε με δυο οδηγούς στην κατηγορία Racing 250, καθώς και μια στην κατηγορία Open.

Ο Δημήτρης Νικολόπουλος  #99

Έκανε την παρθενική του εμφάνιση στους αγώνες, στην κατηγορία OPEN με μια HONDA CBR600RR , και κατέκτησε την 7η θέση μετά από μια εκπληκτική οδήγηση γεμάτη μάχες.

Ο Βελής Είπογλου #16

Οδηγός της κατηγορίας RACING250 με HONDA RS250, κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση ,σε έναν μοναχικό αγώνα.

O Στάμου Βασίλης #33

Οδηγός της κατηγορίας RACING250  με Yamaha Tz250 ,μετά από μια κακή εκκίνηση τερμάτισε στην 5η θέση.

Δηλώσεις Βασίλη Κοράκη, υπεύθυνου και μηχανικού της ομάδας:

Ήταν ένα test της ομάδας αυτό το τριήμερο,πολλές και απανωτές οι βλάβες στης μοτοσικλέτες τον οδηγών ,που μας ανάγκασαν να μένουνε έως πολύ αργά στην πίστα κάνοντας επισκευές ,αλλά όλα κλείσανε πολύ καλά,και οι 3 μοτοσικλέτες τερμάτισαν τον αγώνα τους ,με πολύ καλές επιδόσεις.

Το κλίμα της ομάδας ήταν από τα καλύτερα που έχω δει τα τόσα χρόνια μέσα στους αγώνες,και ήταν αυτό η αιτία να φύγουμε όλοι χαμογελαστοί και πανέτοιμοι για τον επόμενο διπλό 12-13/10/2019 στα Μέγαρα.

Δεν γίνεται να παραλείψω την REPSOL ,και προσωπικά  τον κύριο Ιωσήφ Παναγιωτίδη ,που χωρίς την στήριξη τους δεν θα το ζούσαμε αυτό.

Δηλώσεις Δημήτρης Νικολόπουλου, οδηγού:

Ο 4ος αγώνας για εμένα ήταν πολύ ευχάριστος, με προετοιμασία 3 trackday, πολύ προπονητική θεωρία από τον Μηχανικό- Πατέρα Γιάννη Νικολόπουλο που μου έστησε μια μοτοσυκλέτα στα μέτρα της οδήγησης μου.

Ξεκίνησα τον αγώνα στην 8η θέση και από ένα άπειρο λάθος εκκίνησης κατέληξα να στρίψω στην 11η θέση, έβαλα το κεφάλι κάτω και οδήγησα με ασφαλή τρόπο και κατέκτησα την 7η θέση. Πήρα την εμπειρία μου από τον πρώτο μου αγώνα, και δουλεύουμε σκληρά για τον επόμενο διπλό αγώνα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου για την εμπιστοσύνη και τους συναθλητές μου για την θερμή τους αγκαλιά.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Βαγγέλη Καρακατσανη που με έχει αναλάβει οδηγικά και έχει άπειρη υπομονή μαζί μου.

Δηλώσεις Στάμου Βασίλη, οδηγού:

Η φράση που θα χαρακτήριζε τον αγώνα αυτό ,νομίζω θα ήταν Εκτός Πλάνου!!

Έκανα μια κακή εκκίνηση, αντί να σβήσουν τα κόκκινα φώτα,άναψαν πράσινα! αυτό με μπέρδεψε,και θεώρησα ότι η εκκίνηση θα κριθεί άκυρη!(αυτός και ο λόγος που δεν ξεκίνησα)βλέποντας τους συναθλητές μου να έχουν  εκκινήσει κανονικά ,ακολούθησα καθυστερημένα ,έβαλα όλες της δυνάμεις μου ,και κατάφερα να φτάσω έως την 5η θέση ,μια πολύ καλή θέση ,που θα μπορούσε σίγουρα να ήταν και καλύτερη.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου ,και όλους τους φίλους που είναι πάντα κοντά μου.

Δηλώσεις Βελή Είπογλου, οδηγού:

Ο 4ος αγώνας άρχισε δύσκολα για εμάς λόγο μηχανικής βλάβης,

Παρόλα αυτά η ομάδα δούλεψε δυναμικά κ έτσι στο πρωινό warm up η μοτοσυκλέτα ήταν ανταγωνιστική. Η αποχή μου από της πίστες δεν μου επέτρεψε να μπορέσω να ακολουθήσω τους πιο γρήγορους συναθλητές μου και έτσι το τέλος του αγώνα μας βρήκε με μια 7η θέση.

Ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη Κοράκη και Βασίλη Στάμου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην βλάβη της μοτοσυκλέτας και έτσι ήταν δυνατή η συμμετοχή μου.

Χορηγοί της ομάδας:

Repsol

PETROLMAK S.A.

Εταιρεία λιπαντικών Λεβέντη Π.- Μανίκας Α. ΟΕ

Moto Korakis Tripoli

Χορηγός επικοινωνίας : BIKERSPIRIT

Χορηγοί στην μοτοσικλέτα του Δημήτρη Νικολόπουλου

Moto Nikolopoulos

Mouratis gp

Peristeras

Spiliotis

Χορηγοί στην μοτοσικλέτα του Στάμου Bασίλη

ΑΓΡΟΥΒΟΙΚΗ ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ Στο  Μαντούδι Ευβοιας

SIX DAYS – WILBERS Στην Θεσσαλονίκη

INTRAMOTO – METZELER

Χορηγοί στην μοτοσικλέτα του Βελή Είπογλου

Mylos Beach Bar

Cannabishop kos

Karasoultanis motoworks

Locker kos

Bochetto

Moto Garage Racing

Ioannis_ioannou

KENTRIKON travel markoglou

*Δελτίο Τύπου Team Korakis Repsol