Τιμές και Τεχνικές Προδιαγραφές για την νέα YZF-R6

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Yamaha δίνει στη δημοσιότητα σημαντικά στοιχεία για τις τιμές και τις τεχνικές προδιαγραφές της νέας YZF-R6 του 2017

 

Τελειοποιημένη. Ανασχεδιασμένη. Εντυπωσιακή.

Για τους πολλούς φίλους των supersport και των αγωνιστικών μοτοσικλετών στην Ευρώπη που ανυπομονούν να γίνουν αναπόσπαστο μέρος του R WORLD, η αναμονή έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος! Με τις πρώτες αποστολές της νέας YZF-R6 που αναμένονται να φθάσουν στους αντιπροσώπους της Yamaha στα μέσα Απριλίου, μπαίνουμε σε μια συναρπαστική νέα εποχή όσον αφορά την οδήγηση μοτοσικλετών supersport μεσαίας κατηγορίας.

Με σχεδίαση νέας γενιάς από τη σειρά R και εμβληματική μπροστινή όψη εμπνευσμένη από την YZF-R1, καθώς και υπερσύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου και την καλύτερη αεροδυναμική που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε μια YZF-R6, αυτό το συναρπαστικό νέο μοντέλο επιβεβαιώνει την απόλυτη αφοσίωση της Yamaha στον τομέα των μηχανών supersport.

Με απόδοση 87,1 kW (118,4 PS) στις 14.500 σ.α.λ.-και με ροπή 61,7 Nm (6,3 kg-m) στις 10.500 σ.α.λ., ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 599 κ.εκ., ο οποίος συμμορφώνεται με το πρότυπο EU4, λειτουργεί με την πιο προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε YZF-R6.

Το προηγμένο νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) 6 επιπέδων σάς επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες ενώ οδηγείτε , ενώ για εξαιρετική επιτάχυνση υπάρχει το νέο σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (QSS) που διευκολύνει το ανέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη μέσω του κιβωτίου 6 ταχυτήτων με κοντές σχέσεις. Επιπλέον, το νέο μοντέλο διαθέτει και άλλες τεχνολογίες της YZF-R1 καθώς και περαιτέρω βελτιώσεις που αναβαθμίζουν τη συνολική ακρίβεια και τον έλεγχο, κάνοντας τη νέα YZF-R6 πιο δυναμική από ποτέ!

Όπως και οι YZF-R1M, YZF-R1, YZF-R3 και YZF-R125, έτσι και η νέα YZF-R6 προσφέρει σε κάθε πελάτη την ευκαιρία να απολαύσει τις πραγματικές επιδόσεις μιας supersport.

Κάντε τη πραγματικά δική σας με τα γνήσια αξεσουάρ

Η Yamaha έχει σχεδιάσει μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ – συμπεριλαμβανομένης μιας συλλογής ανταλλακτικών για αγωνιστικές μηχανές, η χρήση των οποίων δεν επιτρέπεται στο δρόμο – που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη YZF-R6 να βελτιώσει την απόδοση και να προσαρμόσει το στυλ, δημιουργώντας μια μοναδική αγωνιστική μηχανή. Η γκάμα περιλαμβάνει πλήρη αγωνιστική εξάτμιση και σιγαστήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δρόμο, καθώς και μια ποικιλία ελαφριών προστατευτικών τύπου billet. Διατίθεται επίσης μια ποικιλία μοχλών συμπλέκτη και φρένου, καλυμμάτων πίσω σέλας και ανεμοθώρακα και άλλα πολλά.

Με την εφαρμογή My Garage μπορείτε να δημιουργήσετε και να δείτε το απόλυτο μοντέλο YZF-R6 σε tablet ή smartphone.

Διαθεσιμότητα

Μέσα Απριλίου 2017

Προτεινόμενη λιανική τιμή

Η τιμή διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο τύπου για ειδικές πληροφορίες.