Συνεχίζουν οι Αφοί Καρακώστα τις καλές εμφανίσεις και στο Π.Π.Τ.!

Μιά εβδομάδα μετά την επιτυχημένη επίδοση του Δημήτρη και του Νίκου Καρακώστα στο EJC/WSBK στο Misano τα δύο αδέρφια θέλησαν να συμμετέχουν στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων τη Κυριακή 26 Ιουνίου με υψηλές θερμοκρασίες και αρκετή υγρασία.

Ο Νίκος αγωνίστηκε στην κατηγορία OPEN με την 65 ίππων HONDA CBR 650F που συμμετείχε πέρυσι στο European Junior Cup. Γνωρίζοντας οτι η μοτοσικλέτα του ήταν μη ανταγωνιστική ειδικά απέναντι στις μοτοσικλέτες 1000 κυβικών και τα Μέγαρα να είναι μια πίστα φρένο-γκάζι που ήταν μειονέκτημα για την μοτοσικλέτα του, ο Νίκος προσπάθησε έντονα και οδήγησε άψογα και με πολύ καλό ρυθμό.  Ενώ βρισκόταν στην 7η θέση μια έξοδος τον έκανε να τερματίσει στην 9η θέση ικανοποιημένος για το οτι βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο (1,02,679) και ευχαριστήθηκε τον συναγωνισμό και τον αγώνα.

Ο Δημήτρης αγωνίστηκε στη κατηγορία SUPERSPORT με την ΗONDA CBR 600 του πατέρα του. Ο μικρότερος αναβάτης της κατηγορίας κατάφερε στα χρονομετρημένα να “σπάσει” το λεπτό βελτιώνοντας τον προσωπικό του χρόνο, και με 00,59,955 ξεκίνησε από την τρίτη θέση εκκίνησης. Μια εκκίνηση που άφησε πολλούς άφωνους αφού κατάφερε και έστριψε πρώτος επιλέγοντας εξωτερική. Για τρεις γύρους οδήγησε τον αγώνα πιέζοντας πολύ και κατεβάζοντας κι άλλο τον χρόνο του (00,59,765) μέχρι που τον πέρασε ο Κουτσουμπός. Λίγο αργότερα ένα γλίστρημα της μοτοσικλέτας του επέτρεψε στον Παπαγεωργίου να τον περάσει. Με μικρά προβλήματα της μοτοσικλέτας συνέχισε την σταθερή οδήγησή του και παρέμεινε στην τρίτη θέση χωρίς να απειλείται από τον τέταρτο. Η πτώση του Παπαγεωργίου τον έφερε στην δεύτερη θέση του βάθρου αλλά με το παράπονο οτι δε μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρώτων και να έχει έντονο συναγωνισμό και μάχες.

Λίγα λόγια από τον Δημήτρη:

“Τερμάτισα 2ος αλλά θα ήθελα να μπορούσα να έχω πιο έντονες μάχες. Όπως λέει όμως και ο πατέρας μου πρέπει να προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα με την μοτοσικλέτα που διαθέτω. Ευχαριστώ τον κόσμο που παρά την αφόρητη ζέστη ήρθε να μας παρακολουθήσει.”

https://www.facebook.com/Dimitris-Karakostas-299747140236001/

Λίγα λόγια από τον Νίκο:

“Η κατηγορία OPEN με τις τόσο διαφορετικές μοτοσικλέτες σε αναγκάζει να πιέζεις και να προσπαθείς. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα και μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω και στους επόμενους αγώνες του Πανελληνίου.”

https://www.facebook.com/Nikos-Karakostas-714920658623303/?fref=ts


Όμως κάπου εδώ τελειώνει η συμμετοχή του Νίκου και του Δημήτρη Καρακώστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016 αφού οι επόμενοι δύο αγώνες είναι ίδιες ημερομηνίες με αγώνες του EJC / WSBK. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς αγωνιζόμενους, μηχανικούς, και ανθρώπους άλλων ομάδων και κατηγοριών που σταθήκατε δίπλα στον Νίκο και τον Δημήτρη και βοηθήσατε με συμβουλές και την έμπρακτη συμπαράσταση σας. Εισέπραξαν πολύ αγάπη και θετική ενέργεια και αυτό τους δίνει δύναμη για τους επόμενους 3 δύσκολους αγώνες στις ευρωπαϊκές πίστες.


Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ HONDA GREECE

MOTO MONKEY

PIRELLI INTRAMOTO

CASTROL GREECE

TZORTZOPOULOS SHOEI IXS SIDI

PERISTERAS TIRES

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL

ERMAX GEORGOPOULOS

EXTRA PRODUCTS TASOULIS