Συνεχίζει η KTM με την Alpinestars

Οι δύο εταιρίες έχουν εδραιώσει μια σταθερή και εξελισσόμενη συνεργασία από το 2004, με πολλά κερδισμένα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Motocross από τους Εργοστασιακού Αναβάτες της ΚΤΜ οι οποίοι χρησιμοποιούν εξοπλισμό της Alpinestars. Η Alpinestars προμηθεύει τους αναβάτες της KTM με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικά εξοπλισμό, από τους νεαρούς ταλαντούχους που αγωνίζονται στο Red Bull MotoGP Rookies Cup, μέχρι τους εργοστασιακούς αναβάτες του MXGP και του AMA Motocross series, όπως και το KTM Factory Team του Dakar που πέτυχε την 15η συνεχή νίκη, το 2016, με τον Toby Price. Η KTM και η Alpinestars είναι εμπλεκόμενες σε σημαντικό βαθμό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με κοινό στόχο να προσφέρουν υψηλής απόδοσης εξοπλισμό, τον οποίο εξελίσσουν και υλοποιούν, η κάθε μία από τις δύο εταιρίες, στο δικό της state-of-the-art τμήμα R&D.

Ξεκινώντας μια σειρά από σημαντικά προγράμματα, οι δύο εταιρίες θα δουλέψουν μαζί, με στόχο τον υψηλής απόδοσης προστατευτικό εξοπλισμό, που θα καλύψει όλους τους αναβάτες, από τους παθιασμένους καθημερινούς μοτοσικλετιστές μέχρι τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ο Stefan Pierer (Διευθύνων Σύμβουλος της KTM) δήλωσε:

Οι δύο εταιρίες έχουν συνεργαστεί δουλεύοντας σε αρκετά κοινά προγράμματα. Έχουμε επωφεληθεί και οι δύο από αυτή τη στενή συνεργασία, διότι έχουμε παρόμοιες θεμελιώδεις αξίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα εντείνουμε αυτήν τη συνεργασία και θα την πάμε στο επόμενο επίπεδο. Με αυτή τη στενή συνεργασία, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε, ο ένας στον άλλο, πολύτιμη υποστήριξη και αυτοί που αρχικά θα επωφεληθούν, είναι οι αναβάτες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.”

Ο Gabriele Mazzarolo (Διευθύνων Σύμβουλος της Alpinestars) δήλωσε:

Η KTM, όπως και η Alpinestars, αναγνωρίζονται ως ηγέτες στην καινοτομία και την απόδοση, και μετά από πολυετή συνεργασία, η δέσμευση για την περεταίρω ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας, είναι μια φυσιολογική εξέλιξη. Η Alpinestars μαζί με την KTM δημιουργούν έναν ισχυρό συνδυασμό για τη μελέτη και την εξέλιξη, όσον αναφορά την καινοτομία στους αγώνες, την οδήγηση touring και σε ότι είναι σχετικό με τον μοτοσικλετισμό.”

Η KTM θα διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της στην παραγωγή υψηλής απόδοσης ειδών ένδυσης στις κατηγορίες street και offroad, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της Alpinestars, εστιάζοντας στην βελτίωση της ασφάλειας, αξιοποιώντας τις καινοτομίες που προέρχονται κατευθείαν από τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το 2017, η Alpinestars θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης των ειδών ένδυσης όλων των αγωνιστικών εργοστασιακών δραστηριοτήτων της ΚΤΜ. Η Alpinestars θα είναι επίσης ο επίσημος προμηθευτής της νέας Εργοστασιακή Ομάδας KTM MotoGP, η οποία θα επωφεληθεί από την τεχνολογία των κορυφαίων προϊόντων του παγκόσμιου ηγέτη της αγωνιστική ένδυσης.

Γκαλερί