Η Honda Racing Corporation ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με την εταιρεία SC-Project, ως επίσημο τεχνικό χορηγό των συστημάτων εξάτμισης για την ομάδα της Repsol Honda. Το λογότυπο SC-Project θα περιλαμβάνεται στις RC213V μοτοσικλέτες του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez και Dani Pedrosa, κατά τη διάρκεια των σεζόν 2017 – 2018.

Η SC-Project που έχει έδρα στο νοτιοδυτικό Μιλάνο και ηγείται στην κατασκευή συστημάτων εξάτμισης μοτοσικλετών με ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής, είναι έντονα συνδεδεμένη με τον κόσμο των αγώνων, καθώς χαίρει πολλά χρόνια τεχνικής συνεργασίας και αγωνιστικής επιτυχίας στο υψηλότερο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των MotoGP, Moto2, Moto3 και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK. Επίσης, ήταν ο τεχνικός συνεργάτης της ομάδας του Johann Zarco στη Moto2, που είχε κερδίσει τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα των ετών 2015 -2016.

Ο Tetsuhiro Kuwata (HRC Σύμβουλος-Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Αγώνα Τμήμα Διαχείρισης) δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την SC-Project, ως επίσημο χορηγό των συστημάτων εξάτμισης για την ομάδα Repsol Honda. Η SC-Project έχει μεγάλη εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο των παγκοσμίων πρωταθλημάτων αγώνων μοτοσικλέτας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συμμαχία θα αποδειχθεί πολύ επιτυχής όσον αφορά την αμοιβαία συνεργασία και την επιτυχία των αγώνων.»

Οι Marco De Rossi και Stefano Lavazza (Ιδιοκτήτες SC-Project) δήλωσαν:

«Για εμάς είναι τιμή και χαρά να είμαστε τεχνικοί χορηγοί του συστήματος εξάτμισης της πιο σημαντικής ομάδας στο MotoGP, της Repsol Honda. Επί του παρόντος η SC-Project είναι ένας από τους ηγέτες στο σύστημα εξάτμισης για μοτοσικλέτες, με μια πολύ υψηλή τεχνολογία που αναπτύχθηκε απευθείας από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό, όπως το MotoGP, Moto2, Moto3 και SBK και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την HRC θα βελτιώσει περισσότερο το εμπορικό μας σήμα και την τεχνολογία μας. Είμαστε περήφανοι που θα συνεργαστούμε με την ομάδα Repsol Honda και θα παλέψουμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τον Marc Marquez και τον Dani Pedrosa.»

Story: Σταύρος Κρασσάς