Συμμετοχή 35.000 επισκεπτών στην 16η Διοργάνωση BMW Motorrad Days

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Περίπου 35.000 φίλοι της BMW Motorrad ταξίδεψαν μέχρι το Garmisch-Partenkirchen στις 01 – 03.07.2016 για να παρευρεθούν στο BMW Motorrad Days την μεγαλύτερη παγκοσμίως ετήσια συνάντηση που διοργανώνει η εταιρεία σε μία μοναδική ατμόσφαιρα!

-days_15

Ο ηλιόλουστος καιρός της Παρασκευής ήταν δώρο για πολλούς φίλους που ταξίδεψαν μέχρι τους πρόποδες του Hausberg, τόπο διεξαγωγής του φεστιβάλ που τους χάρισε ένα αξέχαστο τριήμερο. Ορισμένοι δεν δίστασαν να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν εκεί, ενώ πολυάριθμοι επισκέπτες από όλο τον κόσμο έτυχαν θερμής υποδοχής με ένα ποικίλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων – όπως υπαίθρια μπυραρία, φεστιβαλική σκηνή, ζωντανή μουσική τα βράδια και πολυπληθή πάρτι – με θέμα τη μοτοσικλέτα.

Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το παρών, όπως οι ηθοποιοί Hannes Jaenicke και Hardy Krü ger jr ., η κάτοχος ρεκόρ ταχύτητας σε δύο τροχούς Eva Hakansson από τη Σουηδία, ο διάσημος κασκαντέρ Mattie Griffin, ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο ice wheelie Robert Gull, η αγωνιζόμενη στα superbikes Sabine Holbrook, η νικήτρια και πρώτη γυναικεία ομάδα του International GS Trophy 2016, ο σκιτσογράφος Riccardo Burchielli και πολλοί ακόμα.

Νέα προϊόντα της BMW Motorrad , προτάσεις custom , tuning και αξεσουάρ.

Στο χώρο της έκθεσης, υπήρχαν πολλά νέα προϊόντα αλλά και προτάσεις custom, tuning και αξεσουάρ. Πολλοί συμμετέχοντες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να συζητήσουν με υπεύθυνους εξέλιξης, μηχανικούς και αναβάτες δοκιμών της BMW Motorrad στα περίπτερα της έκθεσης. Επίσης, οι επισκέπτες είδαν από πρώτο χέρι τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες και πολλούς επαγγελματίες αναβάτες.

Καταπληκτική ατμόσφαιρα παρά τη βροχή του Σαββάτου.

Ενώ η Παρασκευή ήταν λαμπερή και ηλιόλουστη, οι εκδηλώσεις επηρεάστηκαν από κάποιες βροχοπτώσεις το Σάββατο το απόγευμα. Το προγραμματισμένο Boxer Sprint χρειάστηκε να διακοπεί για λόγους ασφαλείας. Ο αγώνας dragster θα πραγματοποιηθεί στο φεστιβάλ μοτοσικλέτας Glemseck 101 από 2 – 4 Σεπτεμβρίου 2016. Περίπου 150 ένθερμοι φίλοι δεν άφησαν τον καιρό να καταστρέψει την παραδοσιακή παρέλαση μοτοσικλετών, και ξεκίνησαν κατάλληλα εξοπλισμένοι μία εντυπωσιακή πομπή στο Garmisch-Partenkirchen.

Η BMW Motorrad θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Chris Pfeiffer για μία δεκαετία εξαιρετικής συνεργασίας – δέκα χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων ξεπέρασε επανειλημμένα τα όρια του εφικτού, προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών του. Ο Chris θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη BMW Motorrad.

Για μία φορά ακόμα, το σόου ολοκληρώθηκε ήρεμα και φέτος χωρίς δυσάρεστα συμβάντα. Η συνεχής ανανέωση των εκθεμάτων και οι ενθουσιώδεις επισκέπτες κάνουν το Motorrad Days αυτό που είναι σήμερα: τη σημαντικότερη εκδήλωση για την κοινότητα της BMW Motorrad. Εδώ οι άνθρωποι μπορούν να διασκεδάζουν, να συζητούν ελεύθερα και να ανακαλύπτουν νέες πλευρές της μάρκας.

Για μία φορά ακόμα φεύγουμε με τις αποσκευές μας γεμάτες από εξαιρετικές αναμνήσεις μιας μεγάλης γιορτής και ασφαλώς ανυπομονούμε για το επόμενο BMW Motorrad Days το 2017!