Στις πρώτες θέσεις οι αναβάτες της KTM στον αγώνα της Μεγαλόπολης.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο έκτος και προτελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 έγινε στη γνωστή πίστα MΧ της Μεγαλόπολης. Η ζέστη έπαιξε τον ρόλο της στις προσπάθειες όλων των αναβατών και δοκίμασε τις αντοχές των ιδίων, των ομάδων τους και των διοργανωτών. Τα σωματεία ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, ΑΡΗΣ Πεντέλης και ΑΟΛΜΟ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ διοργάνωσαν έναν πολύ καλό αγώνα με πληθώρα συμμετοχών.

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F

3ος ΜΧ 2 (3ος Α΄ Σκέλος / 3ος Β΄ Σκέλος)

Σε ένα απαιτητικό τερέν ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM με μια άριστα προετοιμασμένη KTM 250 SX-F κατάφερε να αποφύγει τα λάθη και να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Οι δυνατές μάχες που έδωσε με τους πρωτοπόρους απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας. Παρά τις ατυχίες, τη φετινή χρονιά ο Φραγκίσκος Ζούνης βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συλλέξει 196. Στόχος του στον τελευταίο αγώνα είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της κατηγορίας.

«Κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα. Οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές. Στο Α΄ σκέλος μια βλάβη στο πίσω φρένο της μοτοσυκλέτας με κράτησε στην 3η θέση.  Στο Β΄ σκέλος, ενώ βρισκόμουν στην τριάδα, είχα μια πτώση. Ανέκαμψα και χάρη στην εξαιρετική KTM 250 SX-F τερμάτισα στην 3η θέση. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τώρα πια εστιάζουμε στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος.»

#49 Μάριος Κανάκης – ΚΤΜ 125 SX

5ος ΜΧ 2Τ (2ος Α΄ Σκέλος – Εγκατέλειψε Β΄ Σκέλος)

Πάνω στην KTM 125 SX ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAMπραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Α΄ σκέλος ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση και έδειξε πως επανέρχεται  δυναμικά μετά τον τραυματισμό που είχε στις αρχές της χρονιάς. Στο Β΄ σκέλος αντιμετωπίζοντας προβλήματα δεν μπόρεσε να τερματίσει.

«Έκανα έναν πολύ καλό αγώνα στο Α΄ σκέλος και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά και την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου. Σε συνεργασία με την ομάδα ευελπιστώ ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς να είναι ακόμη καλύτερος για όλους.»

Η KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έβδομο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 29 και 30 Ιουνίου στη πίστα Θολωτού, Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής.

*Δελτίο Τύπου KTM

Γκαλερί