Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Οι μετακινήσεις γίνονται πιο εύκολες, πιο οικονομικές και πιο διασκεδαστικές

Τα μοντέλα Urban Mobility έχουν σχεδιαστεί για πιο εύκολες, πιο οικονομικές και πιο απολαυστικές μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Από το πρωτοποριακό τρίτροχο Tricity 125, το σπορ NMAX 125, έως το Xenter με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου και το κόμπακτ D’elight, η Yamaha δίνει σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή στην πόλη από μια νέα και πιο απολαυστική οπτική γωνία. Για το 2019, τα μοντέλα Xenter 125 και NMAX θα είναι διαθέσιμα σε νέες χρωματικές επιλογές.

Δημιουργήστε τη συλλογή των ονείρων σας με τη δωρεάν εφαρμογή MyGarage

Με περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις, η εφαρμογή MyGarage είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουν οι πελάτες τη συλλογή των ονείρων τους με τα σκούτερ Urban Mobility της Yamaha. Και είναι εντελώς δωρεάν! Κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή, όλοι μπορούν να ξεκινήσουν να δημιουργούν τη δική τους εξατομικευμένη Yamaha.

Με την εφαρμογή MyGarage οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν τα σκούτερ τους με μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ και να τα δουν online από κάθε γωνία. Αφού δημιουργήσουν το μοναδικό σκούτερ, μπορούν να το αποθηκεύσουν και να το κοινοποιήσουν σε φίλους. Και όταν λάβουν την τελική απόφαση για τις ιδανικές προδιαγραφές, μπορούν να το στείλουν στον τοπικό αντιπρόσωπο της Yamaha και εκείνος θα το κάνει πραγματικότητα.

Χρώματα σκούτερ Urban Mobility 2019

Xenter 125:

– Hunter Green (νέο)
– Competition White
– Silky Grey

NMAX 125: 

– Matt Grey (νέο)

– Milky White (νέο)

– Viper Blue

NMAX 155:

– Milky White (νέο)

– Matt Grey (νέο)

– Viper Blue

D’elight 125:

– Velvet Green

– Milky White

– Power Black

Tricity 125:

– Matt Grey

– Milky White

– Cyber Blue

Tricity 155: 

– Cyber Blue

– Milky White

– Matt Grey

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί