Σειρά γνήσιων αξεσουάρ για τη νέα Tracer 700

Με την ολοκαίνουργια Tracer 700 να αναμένεται σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων, η Yamaha είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη σειρά γνήσιων αξεσουάρ για αυτήν την νέα ευέλικτη και συναρπαστική σπορ μοτοσικλέτα ταξιδιού μεσαίας κατηγορίας.

Χάρη στη μεγάλη γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ της Tracer 700, οι αναβάτες μπορούν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες αυτής της σπορ και συναρπαστικής πολυχρηστικής μοτοσικλέτας που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε στροφή του δρόμου, είτε πρόκειται για μια απλή καθημερινή διαδρομή είτε για μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο.

Αυτή η συναρπαστική ολοκαίνουργια σπορ μοτοσικλέτα ταξιδιού απευθύνεται σε όλους εκείνους τους αναβάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε τους ημέρα. Με γνώμονα την εξαιρετική ευελιξία της, η Yamaha κατασκεύασε μια σειρά από αξεσουάρ σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς τρόπους ζωής και ποικίλες απαιτήσεις ενός μεγάλου φάσματος πελατών.

Οι αναβάτες που προσανατολίζονται περισσότερο στα ταξίδια μπορούν να εξατομικεύσουν την Tracer 700 που διαθέτουν, με όλα εκείνα τα γνήσια αξεσουάρ Yamaha που εστιάζουν στην άνεση και την πρακτικότητα, όπως οι αποσκευές από σκληρό υλικό, τα θερμαινόμενα γκριπ, η άνετη σέλα, ο ψηλός ανεμοθώρακας, τα προστατευτικά κινητήρα, κ.λπ.


Για τους αναβάτες που θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας ταξιδιού που διαθέτουν, υπάρχει μια τεράστια γκάμα ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ, όπως το πλήρες σύστημα εξάτμισης Akrapovic που χαρίζει στον δικύλινδρο κινητήρα crossplane ακόμη πιο επιθετικό ήχο, αλλά και άλλα προϊόντα όπως οι αποσκευές από μαλακό υλικό, τα πάνελ σκελετού και τα προστατευτικά αλυσίδας, για επιπλέον λειτουργικότητα και στυλ.


Η Yamaha δεν ξεχνάει, ωστόσο, ότι αυτή η μοτοσικλέτα είναι ιδανική και για καθημερινή χρήση. Γι’ αυτόν το λόγο, η νέα σειρά αξεσουάρ περιλαμβάνει τσάντα ρεζερβουάρ, θήκη και κάλυμμα ψυγείου που ενισχύουν τη μοναδική πρακτικότητα της Tracer 700.

Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν τους αντιπροσώπους της Yamaha για συμβουλές σχετικά με τα καλύτερα αξεσουάρ που ταιριάζουν στην Tracer 700 που διαθέτουν ή εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό www.yamaha-motor.eu/sporttouring.

Διαθεσιμότητα αξεσουάρ:  από Ιούλιο 2016 και έπειτα.