Σάρωμα Βάθρων Dunlop και Peristeras Tyres

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Με το ρεκόρ πίστας, πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες και αρκετές παρουσίες στα βάθρα όλων των κατηγοριών επιστρέφει η Peristeras Racing με τα ελαστικά Dunlop από τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας στις Σέρρες.

Το ρεκόρ πίστας του Χάρη Παρασκευόπουλου που κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 1,18,577″ με τα ελαστικά Dunlop, θα γραφτεί στην ιστορία.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα λάστιχα είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί για 30 γύρους όταν βγήκε αυτός ο χρόνος, κάτι που καταδεικνύει την διάρκεια τους σε κορυφαίο επίπεδο για άλλη μια φορά και μάλιστα σε μια πραγματική πίστα με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Παρασκευόπουλος ευχαριστεί την Peristeras Racing για την άψογη τεχνική υποστήριξη στο στήσιμο των ελαστικών καθώς η υψηλή τεχνογνωσία στα κορυφαία ελαστικά της Dunlop έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του ιστορικού ρεκόρ πίστας.

Αναλυτικά οι πρωτιές της Dunlop στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών:

Κατηγορία Open: Κρέμαλας Σταύρος

Κατηγορία Νέων: Κορωνάκης Βασίλειος

Κατηγορία Racing: Τσώκος Λάμπρος

Κατηγορία Supersport: Άλεξ Παπαγεωργίου

Κατηγορία Formula Extreme: Σάκης Συνιώρης

Ο Νίκος Περιστεράς της Peristeras Racing συγχαίρει τους νικητές των αγώνων που πέτυχαν το απόλυτο με τα ελαστικά Dunlop αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που στηρίζει σε κάθε αγώνα ευχόμενος πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.