Ο Lucas Mahias (GRT Yamaha Official WorldSSP Team) κατέκτησε την πρώτη του νίκη στην κατηγορία WorldSSP σε έναν αγώνα γεμάτο δράση που πραγματοποιήθηκε στην πίστα MotorLand Aragón, ενώ στο βάθρο βρέθηκαν επίσης οι Sheridan Morais (Kallio Racing) και PJ Jacobsen (MV Agusta Reparto Corse) κατακτώντας την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Οι Mahias, Morais και Jacobsen αναμετρήθηκαν για την νίκη, καθώς πολλοί αναβάτες βρέθηκαν εκτός αγώνα λόγω πτώσεων, με τον Γάλλο να παίρνει το προβάδισμα με διαφορά 0,014 δευτερολέπτων από τον Morais ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ ο Αμερικανός τερμάτισε στην τρίτη με διαφορά ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τους προπορευόμενους. Ο Jules Cluzel (CIA Landlord Insurance Honda) διέσχισε τη γραμμή του τερματισμού τρία δευτερόλεπτα πίσω από τους νικητές του βάθρου κατακτώντας την τέταρτη θέση, ενώ ο Michael Canducci (Puccetti Racing Junior Team FMI) τερμάτισε πέμπτος.

Ο Robin Mulhauser (CIA Landlord Insurance Honda) υπέστη μια πτώση στον πρώτο γύρο στην στροφή 7, όπως επίσης και οι Niki Tuuli (Kallio Racing) Kyle Smith (GEMAR Team Lorini) στον πέμπτο και έβδομο γύρο αντίστοιχα.

Στην αρχή του όγδοου γύρου ο Federico Caricasulo (GRT Yamaha Official WorldSSP Team) υπέστη μια πτώση από την μοτοσικλέτα του, ενώ στο συμβάν ενεπλάκη και ο Kenan Sofuoglu (Kawasaki Racing Puccetti).

Η τελική δεκάδα οριστικοποιήθηκε από τους Roberto Rolfo (Team Factory Vamag), Christian Gamarino (BARDAHL EVAN BROS. Honda Racing), Kyle Ryde (Kawasaki Puccetti Racing), Hannes Soomer (WILSport Racedays) και  Luke Stapleford (Profile Racing).

Συντάκτης: Δ.Ν.