Πρόσκληση Γνωριμίας Yamaha Junior Academy

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης για παιδιά και νέους «YAMAHA JUNIOR ACADEMY» πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά της και προσκαλεί όλους όσους θέλουν να δουν από κοντά το έργο της και να γνωρίσουν τους συντελεστές της. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 16.00 στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Καπανδρίτι, 32ο  χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Με την πλήρη υποστήριξη και αποκλειστική χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. – ΥΑΜΑΗΑ, λειτουργεί από το RIDING SCHOOL η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας για παιδιά από 5 ετών και νέους, που θέλουν να βάλουν ισχυρά θεμέλια για την ασφαλή χρήση της μοτοσικλέτας.

Την ημέρα των εγκαινίων οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκτός από επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους μικρούς αναβάτες, να παρακολουθήσουν ζωντανά τον 7ο αγώνα MotoGP της Catalunya.

Η ισπανική πίστα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Yamaha Junior Academy, καθώς η πίστα εκμάθησης της σχολής αποτελεί σε μικρότερη κλίμακα, πιστή αποτύπωση της Catalunya!

  • Ώρα Προσέλευσης: 14:30
  • Έναρξη προβολής αγώνα MotoGP: 15.00 με σνακ και αναψυκτικά
  • Εγκαίνια – Έναρξη παρουσίασης Ακαδημίας/επιδείξεων: 16:00

Οδηγίες πρόσβασης στο RIDING SCHOOL (πρώην Autofestival)

32o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Καπανδρίτι (ρεύμα προς Αθήνα).

Οδηγίες προσέλευσης: Ακολουθείτε πινακίδες για Καπανδρίτι.

Φθάνοντας στα φανάρια του Καπανδριτίου, συνεχίζετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού (η Εθνική οδός στο αριστερό σας χέρι) με κατεύθυνση προς Λαμία, για 1,5 χλμ. Κοιτώντας στην απέναντι πλευρά της Εθνικής (κάθοδο), βλέπετε την μεγάλη αψίδα με την επιγραφή “Riding School”.

Συνεχίζοντας την πορεία σας, μετά από 400 μέτρα συναντάτε αριστερά σήραγγα, που περνά κάτω από την Εθνική οδό, την ακολουθείτε και φθάνετε στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Λίγα λόγια για την Yamaha Junior Academy

Με την πλήρη υποστήριξη και αποκλειστική χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. – ΥΑΜΑΗΑ, λειτουργεί από το RIDING SCHOOL η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας για παιδιά από 5 ετών και νέους «Yamaha Junior Academy» που θέλουν να βάλουν ισχυρά θεμέλια στη γνώση και την ασφαλή χρήση της μοτοσικλέτας.

Με τη χορηγία αυτή η εταιρεία έχει απώτερο στόχο να συμβάλει στη διαμόρφωση μίας νέας φιλοσοφίας γύρω από τα θέματα μοτοσικλετιστικής εκπαίδευσης. Οι μαθητές της Ακαδημίας, από το πρώτο κιόλας μάθημα, οδηγούν τις μικρές μοτοσικλέτες της Yamaha στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της και ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτών, αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να απολαμβάνουν την οδήγηση ως μία ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα.

Η Ακαδημία έχει ως κύριο έργο τη δομημένη εκπαίδευση αναβατών που μαθαίνουν από μικρή ηλικία όλους τους κανόνες και τα μυστικά της οδήγησης. Έτσι, σε όποιο βαθμό κι αν αναπτύξουν αργότερα την ενασχόλησή τους με τη μοτοσικλέτα, απλή μετακίνηση ή και αθλητική εμπλοκή, θα έχουν όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα.

Η Ακαδημία προσφέρει τις εξής παροχές :

  • Καθοδήγηση των παιδιών από εξειδικευμένους εκπαιδευτές με τη μορφή “ιδιαίτερου”, εξατομικευμένου μαθήματος, σε ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική διαδρομή, προσαρμοσμένη για κάθε ηλικία
  • Μοτοσικλέτες ΥΑΜΑΗΑ όλων των τύπων για τα διαφορετικά στάδια εκμάθησης
  • Πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας (μπουφάν, κράνη) για τα παιδιά, χωρίς να δημιουργεί την ανάγκη αγοράς αξεσουάρ από τους γονείς από το πρώτα στάδια
  • Κλειστές κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία των γονέων την ώρα του μαθήματος και αποδυτήρια για τα παιδιά

Υπεύθυνος Προγράμματος: Θανάσης Χούντρας – Προπονητής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Πληροφορίες για την YAMAHA JUNIOR ACADEMY: Στέργιος Νένες – Εκπαιδευτής

Tηλ. 22950 26 378 και 6944 696 269