Πρωτοποριακές δίχρονες KTM μοτοσικλέτες Enduro με Fuel Injection

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Αυστριακή Εταιρεία είναι γνωστή για τις επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις που χρησιμοποιεί και το νέο στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά είναι επιτέλους εδώ, με τα νέα 2-χρονα μοντέλα μοτοσικλετών Enduro με σύστημα fuel injection να παρουσιάζονται ως μέρος της γκάμας μοντέλων EXC του 2018. Με την ακλόνητη δέσμευση της KTM να είναι πρωτοπόρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό εκτός δρόμου, στον οποίο η πορτοκαλί μάρκα έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια, είναι γεγονός ότι η συναρπαστική αυτή εξέλιξη στην τεχνολογία απέδωσε καρπούς.

Δεν είναι μυστικό ότι το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της KTM, στο Mattighofen της Αυστρίας, ανέπτυξε αυτή την τεχνολογία, η οποία προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μοντέλα με καρμπυρατέρ, συμπεριλαμβανομένης της δραστικής μείωσης της κατανάλωσης καυσίμου, ενώ πλέον δεν υπάρχει η ανάγκη να  γίνεται η ανάμιξη του καυσίμου από πριν ή να τροποποιηθεί το σετάρισμα του καρμπυρατέρ για διαφορετικές συνθήκες. Και όχι μόνον αυτό, τα νέα 2-χρονα μοντέλα TPI  προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία, από την άποψη της κατανομής ισχύος και οδηγικής συμπεριφοράς, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αφοσίωση της KTM στις offroad ρίζες της. Όλα αυτά δε, σε συνέχεια της ολοκαίνουργιας γενιάς μοτοσικλετών Enduro, που κυκλοφόρησε πέρυσι. Ως ηγέτης της αγοράς σε αυτό τον τομέα, η KTM πιστεύει ότι η νέα τεχνολογία των 2-χρονων μοντέλων με σύστημα fuel injection, TPI (Transfer Port Injection), είναι επαναστατική. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της διεθνούς παρουσίασης στα μέσα ενημέρωσης, η οποία ξεκινά στις 15 Μαΐου του 2017.

Αυτή είναι μια απίστευτα συναρπαστική εξέλιξη για την η KTM. Αναπτύσσουμε το σύστημα fuel injection για 2-χρονες μοτοσικλέτες για κάποιο χρονικό διάστημα και ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές μοτοσικλέτες με όλα τα οφέλη του ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενσωματώνοντας τις στο σλόγκαν READY TO RACE. Υπήρξαν εκτενείς δοκιμές και παρατηρήσεις, τις οποίες έλαβε υπόψη της η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, έτσι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από αυτήν την παγκόσμια πρωτοπορία στην τεχνολογία, καθώς κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε αυτό τον τομέα. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις νέες μοτοσικλέτες KTM 250 EXC TPI και KTM 300 EXC TPI, μοντέλα του 2018, τον Μάιο. Στην Ευρώπη, οι μοτοσικλέτες θα φθάσουν στα καταστήματα των εμπόρων, στις αρχές του καλοκαιριού. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η νέα μοτοσικλέτα KTM 250 XC-W TPI 2018, θα είναι διαθέσιμη σε πολύ περιορισμένες ποσότητες στα τέλη του φθινοπώρου,” δήλωσε ο Joachim Sauer, ο Product Marketing Manager της KTM.