Πρωτιές για τους Αφοί Καρακώστα στον 2ο Αγώνα του MiniGP CUP

Tρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο αγωνιστικής δραστηριότητας για τον Νίκο και τον Δημήτρη. Τα δύο αδέρφια με άψογη παρουσία και συγκεντρωμένη οδήγηση έλαβαν μέρος στον 2ο αγώνα MiniGP Cup που διοργάνωσε το Σωματείο ΑΡΗΣ με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες. Οι θερμοκρασίες υψηλές αλλά και οι εμφανίσεις όλων των οδηγών που αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες.

Η αγωνιστική ημέρα ξεκίνησε με την κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές και τον περισσότερο συναγωνισμό OPEN PIT BIKES. Ο Νίκος ξεκινώντας από την δεύτερη θέση εκκίνησης, μόλις δέκατα του δευτερολέπτου από τον πρώτο έδειξε την διάθεσή του να πιέσει και να προσπαθήσει να προπορευτεί. Από τους πρώτους γύρους βρέθηκε στην ρόδα του Σωτήρη Στυλιάδη και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία να τον προσπεράσει κάτι που έγινε σύντομα. Ακολούθησε ένας φοβερός αγώνας που κράτησε τους θεατές σε ένταση με τον Νίκο να διατηρεί την πρώτη θέση μέχρι τον τελευταίο γύρο και να κερδίζει έναν αγώνα που όπως είπε ο ίδιος ευχαριστήθηκε πολύ!

Στην τελευταία κατηγορία της ημέρας MINI GP αγωνίστηκε ο Δημήτρης δυστυχώς με λίγες συμμετοχές και συναγωνισμό μόνο στις πίσω θέσεις. Ο Δημήτρης κέρδισε αλλά ελπίζει σύντομα να αναβιώσει αυτή η κατηγορία που προετοιμάζει αναβάτες και αναδεικνύει ταλέντα. Παρόλα αυτά ήταν ένας αγώνας που τον βοήθησε στη συνεχή προετοιμασία του για τους αγώνες του European Junior Cup – World Superbike αφού στα χρονομετρημένα πίεσε πολύ και έφτασε το ρεκόρ του.

Λίγα λόγια από τον Δημήτρη:

Κέρδισα αλλά ζήλεψα τον συναγωνισμό που είχε η κατηγορία του αδερφού μου. Λόγω ηλικίας δε μπορούσα να αγωνιστώ εκεί. Θα ήθελα να υπάρχουν περισσότεροι αγωνιζόμενοι για να μπορούμε να βελτιωνόμαστε όλοι και να προσπαθούμε πολύ.

https://www.facebook.com/Dimitris-Karakostas-299747140236001/

Λίγα λόγια από τον Νίκο:

Τον ευχαριστήθηκα πολύ αυτόν τον αγώνα! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο πίεζα και προσπαθούσα και αυτό είναι που χρειαζόμαστε σαν οδηγοί για να βελτιωνόμαστε. Ευχαριστώ τον κόσμο που δεν πήγε για μπάνιο και προτίμησε να έρθει να μας δει παρά την ζέστη.

https://www.facebook.com/Nikos-Karakostas-714920658623303/?fref=ts


Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς

  • ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ HONDA GREECE
  • MOTO MONKEY
  • PERISTERAS TIRES
  • CASTROL GREECE
  • TZORTZOPOULOS SHOEI IXS SIDI
  • CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL
  • ERMAX GEORGOPOULOS
  • EXTRA PRODUCTS TASOULIS

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com