Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο τρίτος γύρος του World Superbike Championship 2017 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Motorland Aragon ανέδειξε για πρώτη φορά νικητή τον Chaz Davies (Aruba.it Racing – Ducati) ενώ στο βάθρο βρέθηκαν επίσης οι Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team) και Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati) κατακτώντας την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Το ζεύγος Davies και Rea επιδόθηκε σε μια αναμέτρηση για το προβάδισμα στους τελευταίους γύρους του αγώνα με τον Βρετανό να διασχίζει την γραμμή του τερματισμού με διαφορά μισού δευτερολέπτου μπροστά από τον Rea, ενώ ο Melandri συνέχισε την σταθερή του πορεία κατακτώντας την τρίτη θέση με διαφορά  2,5 δευτερολέπτων πίσω από τον Davies.

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) ο οποίος υπέφερε από μια ίωση, τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ ο Michael van der Mark (Pata Yamaha Official WorldSBK Team συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα.

Ο Xavi Fores (BARNI Racing Team) ο οποίος στον αγώνα του Σαββάτου λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος είδε την Ducati του να τυλίγεται στις φλόγες, ολοκλήρωσε το αγώνα της Κυριακής στην έκτη θέση, ενώ τον ακολούθησαν οι Jordi Torres (Althea BMW Racing Team), Leandro Mercado (IODARacing), Eugene Laverty (Milwaukee Aprilia) και Leon Camier (MV Agusta Reparto Corse) που οριστικοποίησαν την πρώτη δεκάδα.

Ο Alex Lowes, ο οποίος ξεκίνησε από την πρώτη γραμμή του grid, στον ενδέκατο γύρο λόγω εσφαλμένου χειρισμού βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να τερματίσει στην δέκατη τρίτη θέση. Ο Nicky Hayden (Red Bull Honda World Superbike Team) υπέστη κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ενώ ο Alex De Angelis (Pedercini Racing SC-έργου) υπέστη πτώση στο τέλος του δέκατου πέμπτου γύρου.

[show_avatar email=3 show_name=true]