Πρωταγωνιστής στην Ιταλία ο Βασίλης Παντελεάκης!!!

Δεύτερος αγώνας για το ιταλικό πρωτάθλημα minimoto για τον Βασίλη Παντελεάκη. Ο Βασίλης, έδειξε μεγάλη βελτίωση κατακτώντας την 5η θέση στον δεύτερο αγώνα ανάμεσα σε 28  αναβάτες!!!

Την Παρασκευή ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά με τους αναβάτες να “διαβάζουν” την πίστα και να ζεσταίνονται για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Ο Βασίλης ξεκίνησε δυναμικά τις δοκιμές, όπου είχε έναν από τους καλύτερους χρόνους στην κατηγορία του, τον οποίο βελτίωσε και στα δοκιμαστικά του Σαββάτου.

Η Κυριακή ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημένα, με τον Βασίλη να κατακτά την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης κάνοντας  52,507”, μετά από 2 πολύ ανταγωνιστικά session. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 11 το πρωί, ο Βασίλης έστριψε πρώτος, οδήγησε τον αγώνα για 2 γύρους και τερμάτισε στην 4η θέση. Δυστυχώς όμως έκανε πρόωρη εκκίνηση για ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου και οι αγωνοδίκες του επέβαλαν πρόστιμο 20”, ρίχνοντας τον στην 18η θέση. Ακολούθησε διακοπή, ξεκούραση και με πολύ όρεξη γεμάτος πείσμα στήθηκε στην 5η θέση της εκκίνησης για τον 2ο αγώνα. Ξεκίνησε έστριψε 2ος στην πρώτη στροφή, κράτησε πολύ καλό ρυθμό, αλλά έχασε 2 θέσεις στους πρώτους γύρους. Συνέχισε στην τέταρτη θέση στον αγώνα και κάνοντας ένα μικρο λάθος στον τελευταίο γύρο του στοίχισε άλλη μια θέση, τερματίζοντας 5ος.

Εντυπωσιακή η συνέχεια του Βασίλη στο 2ο αγώνα κατακτώντας ακόμη περισσότερους βαθμούς και ανεβαίνοντας συνεχώς στην κατάταξη του Ιταλικού πρωταθλήματος. Πολύ βελτιωμένος και δυναμικός, και με ακόμη περισσότερο κέφι, στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, κάτι το οποίο εισπράξαμε και   από τις περισσότερες ομάδες του Ιταλικού πρωταθλήματος!!

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 24-25 Ιουνίου στo Campo Di Carne για τον 3o γύρο του πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποίηση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/