Προνομιακή προσφορά SYM HD300 Top Box.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Συνάντησε τις καλύτερές σου προσδοκίες με την καλύτερη πρόταση της αγοράς.

Η σχεδίαση και ποιότητα του HD300 φτάνει σε υψηλότερα επίπεδα, παρέχοντας ταυτόχρονα νέα «εκλεπτυσμένη» εμφάνιση. Σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως, τα φιλέτα χρωμίου, στην ποδιά και τη μάσκα του φαναριού, η καφέ δερμάτινη σέλα, με το ανάγλυφο logo της SYM να αναγράφεται στο πίσω τμήμα της, και τα ομόχρωμα grips, τοποθετούν το HD300 στην premium κατηγορία.

Compact σε διαστάσεις αλλά πλούσιο σε ανέσεις, και με ζάντες αλουμινίου 16” και στους δύο τροχούς 16”, το HD300 είναι το κατάλληλο μέσο για μετακινήσεις μέσα και έξω από τα αστικά όρια, με ασφάλεια.

Οι χώροι του HD είναι κορυφαίοι στην κατηγορία του. Διαθέτει 38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και standard εργοστασιακή ομοιόχρωμη βαλίτσα 40 λίτρων, εκτοξεύοντας τον αποθηκευτικό χώρο του premium scooter στα 78 λίτρα. Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει εύχρηστο ντουλαπάκι με θύρα φόρτισης USB.

Το HD κινείται με τον κινητήρα F4s της SYM. Υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας που αποδίδει 27,5 ίππους, με 30% μεγαλύτερη ιπποδύναμη από άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο.

Το HD επιτυγχάνει τέλεια αναλογία απόδοσης – κατανάλωσης, με τη δεύτερη να κυμαίνεται βάσει επίσημων μετρήσεων EURO4 στα 3,46 λίτρα τα 100 χλμ.

Με μεταξόνιο 1505mm το HD φέρει τη χρυσή τομή μεταξύ ευελιξίας και άνεσης.

Στο σύστημα φρένων, το HD χρησιμοποιεί δύο δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και δικάναλο σύστημα ABS Bosch 9.1

Τώρα, σε μία προνομιακή προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., μπορείς να κάνεις δική σου την έκδοση HD300 TOP BOX με 3.995€ και με Δωρεάν 2 χρόνια εργασιών Service ή με 24 μήνες ΑΤΟΚΑ με 50% προκαταβολή.

*Δελτίο Τύπου SYM Gorgolis

Γκαλερί