Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati παρουσίασε στο Borgo Panigale την νέα «στολή» της υποψήφιας για το MotoGP 2017, Desmosedici GP17, μαζί με τον νέο αναβάτη της ομάδας Jorge Lorenzo και τον Andrea Dovizioso.

Η νέα «στολή» διαθέτει την υπογραφή της Ducati σε λευκό και κόκκινο χρώμα. Ο Gigi Dall’Igna σχεδιαστής της νέας μοτοσικλέτας και επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ιταλικής εταιρίας κατέστησε σαφές ότι η τελική έκδοση της μοτοσικλέτας 2017 θα παρουσιαστεί στο Grand Prix του Qatar στις 26 Μαρτίου.

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε:

«Υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες για την κατασκευή μιας μοτοσικλέτας, ξεκινώντας από τον κινητήρα. Η Ducati έχει έναν διαφορετικό ήχο, διαφορετική δύναμη, αλλά και το πλαίσιο έχει διαφορετικό ψαλίδι, τιμόνι, αεροδυναμική, όλα είναι διαφορετικά. Χρειάζομαι μερικούς γύρους για να καταλάβω που βρίσκομαι ακριβώς. Σίγουρα, ειδικά την πρώτη φορά όταν έβαλα την  πέμπτη και την έκτη ταχύτητα, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σημαντική και η πρώτη εντύπωση ήταν υπέροχη.»

Ο Andrea Dovizioso δήλωσε:

«Πέρυσι τελειώσαμε τη σεζόν πολύ καλά και προφανώς θα ξεκινήσουμε την νέα χρονιά ανανεωμένοι. Πιστεύω σε αυτό το project, παρά κάποιες δυσκολίες τα πρώτα χρόνια, έχουμε μεγαλώσει πολύ. Ο Jorge και εγώ γνωριζόμαστε εδώ και λίγο καιρό και είναι μεγάλη τιμή να τον έχουμε στην ομάδα και αποτελεί κίνητρο να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Ο Gigi Dall’Igna δήλωσε:

«Μια ομάδα που θέλει να κερδίσει κάτι τόσο σημαντικό, δεν πρέπει να έχει καμία δικαιολογία. Με τον Lorenzo έχουμε παραμερίσει οποιαδήποτε δικαιολογία. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να νικήσουμε και θέλουμε να προσπαθήσουμε. Τα δυνατά μας σημεία είναι ο κινητήρας και η αεροδυναμική. Ξεκινήσαμε από εκεί προσπαθώντας να βελτιώσουμε κάποια κρίσιμα σημεία. Η ανάπτυξη είναι σε εξέλιξη και θα την δούμε στο Qatar το 2017.»

 

Συντάκτης: Δ.Ν.

 

Γκαλερί