Ο Αυστριακός κατασκευαστής παρουσίασε τις τρεις ομάδες της Red Bull KTM, στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο Munderfing, καθώς φέτος συμμετέχει και επίσημα σε όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP 2017. Στην μεγάλη κατηγορία η KTM θα εκπροσωπείται από τους αναβάτες Pol Espargaro και Bradley Smith, στη Moto2 από τους Brad Binder και Miguel Oliveira και στη Moto3 από τους Bo Bendsneyder και Niccolo Antonelli.

Ο Pol Espargaro δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή ο «ταύρος» είναι λίγο άγριος, αλλά αισθάνεται πολύ καλά. Η KTM είναι καινούργια στο MotoGP, σε σύγκριση με τους άλλους κατασκευαστές και έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου. Θέλω να ευχαριστήσω την KTM για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και γι ‘αυτό το project.»

Ο Bradley Smith δήλωσε:

«Υπάρχει μεγάλη πίεση. Είναι κάτι που πάντα επιθυμούσες καθ΄ όλη της διάρκεια της σταδιοδρομίας σου, αλλά όταν τελικά σου δίνεται η ευκαιρία, συνοδεύεται και από την αντίστοιχη πίεση. Εγώ και όλη η ομάδα θα πρέπει να εργαστούμε πολύ σκληρά. Μέχρι στιγμής ήμασταν ήδη απασχολημένοι με τις χειμερινές δοκιμές και η δουλειά δεν θα σταματήσει. Είναι μόνο η αρχή και είμαι ενθουσιασμένος για να δούμε τι θα μας φέρει η σεζόν 2017.»

Ο Miguel Oliveira δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχής που συμμετέχω σε αυτό το project και μετά την συνεργασία με την KTM το 2015 είναι ωραίο που επέστρεψα με αυτήν την νέα πρόκληση. Ανυπομονώ για αυτό. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά σίγουρα θα το κάνουμε.»

Ο Brad Binder δήλωσε:

«Η μετάβαση από την Moto3 στη Moto2 θα είναι πάντα δύσκολη, αλλά δεν έχω θέσει κάποιο στόχο για να είμαι ειλικρινής, θέλω μόνο να ανέβω στην μοτοσικλέτα και να βελτιώνομαι κάθε φορά που το κάνω. Θα συνεχίσω να δουλεύω όσον πιο σκληρά μπορώ και θα δούμε που θα καταλήξουμε.»

Συντάκτης: Δ.Ν.

 

Γκαλερί