Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η επίσημη ομάδα της Kawasaki Heavy Industries στο WSBK, Kawasaki Racing Team, παρουσίασε χτες, 9 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη τους αναβάτες και τις μοτοσικλέτες που θα αγωνιστούν στο φετινό Πρωτάθλημα.

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το νέο μοντέλο Ninja ZX-10RR με τα χρώματα του 2017, ενώ οι αναβάτες Jonathan Rea και Tom Sykes συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με την KRT που τους έχει αποφέρει 3 φορές τον Τίτλο του Πρωταθλητή WSBK τα τελευταία χρόνια.

Το μότο της ομάδας για φέτος και η θεματική της παρουσίασης είναι το “Reboot” (Επανεκκίνηση), τραβώντας μια γραμμή στις πρόσφατες, αξιοσημείωτες επιτυχίες για να εστιάσει στις νέες προκλήσεις και δυνατότητες που παρουσιάζει η νέα σαιζόν. Ή όπως λέει και μια ιαπωνική παροιμία: “After victory, tighten your helmet strap”.

Με τα λόγια του Guim Roda, Team Manager της KRT

«Το 2016 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για εμάς. Πετύχαμε όλους μας τους στόχους. Οι αναβάτες μας Jonathan Rea και Tom Sykes κατέλαβαν τις 2 πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και η Kawasaki κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Τίτλο των Κατασκευαστών. Αλλά τώρα επιστρέφουμε για να αντιμετωπίσουμε από την αρχή τις προκλήσεις του 2017. Κάθε σαιζόν ξεκινάει από το μηδέν και δεν υπάρχει περιθώριο για να επαναπαυτούμε στις παλιές επιτυχίες.»

Με τα winter test να έχουν ολοκληρωθεί, η ομάδα ετοιμάζεται για τον πρώτο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος WSBK στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία, στις 25-26 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε ο Πρωταθλητής του 2015 και 2016 Jonathan Rea

«Είχαμε μια πολύ παραγωγική περίοδο δοκιμών και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σαιζόν».

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη για την διεκδίκηση του φετινού Τίτλου, η Kawasaki Racing Team ετοίμασε ένα behind-the-scenes video με όλα τα στάδια της προετοιμασίας της Ninja ZX-10RR και των Winter Tests.

 

Γκαλερί