Το ξενοδοχείο Honda Welcome Plaza Aoyama, επέλεξε η HRC για την παρουσίαση της νέας της ομάδας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν 2020 του MOTUL FIM Superbike World Championship.

Ο Yoshishige Nomura, Πρόεδρος της HRC, δήλωσε:

«Ο στόχος μας είναι σαφής, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Όλα τα πρωταθλήματα στα οποία θα αγωνιστούμε  παρουσιάζουν μια τεχνική πρόκληση, ωστόσο οι μηχανικοί μας είναι προετοιμασμένοι. Έχουμε δημιουργήσει αφενός μια μοτοσικλέτα προσαρμοσμένη στους κανονισμούς του WSBK και αφετέρου μια ομάδα με ανθρώπους από το WSBK και το MotoGP που θα στεγάζεται στη Βαρκελώνη, στο ίδιο τμήμα με την ομάδα του MotoGP. Την ομάδα της HRC διευθύνει ο Jaume Colom, με εμπειρία στον συντονισμό ομάδων.

 

Ο Alvaro Bautista, δήλωσε:

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί το να είμαι μέλος αυτού του νέου project είναι υπέροχο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Ιαπωνία, γιατί αισθάνομαι πολύ αγαπητός από τους ανθρώπους της. Η νέα σεζόν, με ένα νέο project, θα είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει να εξελίξουμε την μοτοσικλέτα. Είμαι σίγουρος όμως ότι με τη Honda μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η νίκη. Είμαι ερωτευμένος μαζί της, είναι πανέμορφη».

Ο Leon Haslam, δήλωσε:

«Το να αποτελώ μέρος αυτού του project, είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Χαμογελώ από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα με την νέα Fireblade. Όταν την είδα για πρώτη φορά ενθουσιάστηκα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω στην Αυστραλία την επόμενη εβδομάδα».

*Γράφει ο: Σταύρος Κρασσάς

Γκαλερί