Η ομάδα Forward Racing παρουσίασε πρόσφατα στο Μιλάνο τους αναβάτες, τα χρώματα και τους χορηγούς της για τη σεζόν 2017. Οι αναβάτες Lorenzo Baldassarri και Luca Marini παραμείνει στο πηδάλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Moto2, με τον Federico Fuligni και έναν ακόμα αναβάτη, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, να παρατάσσονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Moto2 για το FIM CEV Repsol.

Ο Lorenzo Baldassari δήλωσε:

«Χρησιμοποίησα την off season για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να προετοιμαστώ για ένα συναρπαστικό 2017. Στο τέλος του περασμένου έτους, έκανα μια χειρουργική επέμβαση στον ώμο μου και βρισκόμουν σε περίοδο ανάρρωσης, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς έχω ανακάμψει πλήρως. Κατά τη γνώμη μου, η σωστή προετοιμασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα έχει ζωτική σημασία και τώρα είμαι έτοιμος για τη δοκιμή του Φεβρουαρίου και την έναρξη της σεζόν στο Qatar. Το 2017 θέλω να βελτιωθώ περαιτέρω και να  εργαστώ με συνέπεια. Αυτή τη χρονιά ευελπιστώ να έχουμε μια πολύ καλή απόδοση και εγώ με τη σειρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.»

Ο Luca Marini δήλωσε:

«Οι προετοιμασίες για το 2017 ήταν αρκετά παρόμοιες με εκείνες του 2016, αλλά τώρα έχω έναν χρόνο ακόμα εμπειρίας στην πλάτη μου. Φέτος θέλω να συνεχίσω την εξέλιξή μου, να βελτιώσω την συνέπειά μου και τα αποτελέσματα. Το 2016 έμαθα που ακριβώς θα πρέπει να δώσω την δέουσα σημασία. Νομίζω ότι το κλειδί είναι να συγκεντρώσω όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και να δίνω πάντα το 100% του εαυτού μου. Οι στόχοι μου για το 2017 είναι να βρίσκομαι μέσα στην δεκάδα και να γίνομαι καλύτερος, επειδή εξακολουθεί να υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης.»

 

Ο Giovanni Cuzari, Ιδιοκτήτης της ομάδας, δήλωσε:

«Προφανώς, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2017. Σήμερα θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, καθώς και τους Alessio Salucci και Valentino, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω την αξία αυτού του project, αυτήν την ομάδα. Έχουμε δύο αναβάτες από την Ακαδημία VR46 Riders στην αγωνιστική μας ομάδα, που για μένα σημαίνει πολλά. Η ομάδα μου είναι απλά θαυμάσια. Είναι ο ορισμός μιας δεύτερης οικογένειας και αφού αποφάσισα να ακολουθήσω τα όνειρά μου μαζί τους, έχω πολλά σχέδια για κάθε μέλος. Θα θέλαμε να μεταφέρουμε όλες τις θετικές σκέψεις του 2016 για την επίτευξη των στόχων το 2017.»

Συντάκτης: Δ.Ν.

Γκαλερί