Παρουσίαση Aruba.it Racing – Ducati 2017 WorldSBK (Βίντεο)

Η ομάδα της Racing Aruba.it – ​​Ducati, παρουσίασε χθες το πρωί στην Ιταλία τα χρώματα των μοτοσικλετών της, για το MOTUL FIM Superbike World Championship 2017. Ο Chaz Davies και Marco Melandri αποκάλυψαν τις νέες Ducati Panigale R, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον Luigi Dall’igna, Γενικό Διευθυντή της Ducati Course, στον Paolo Ciabatti, Αθλητικό Διευθυντή και στον Ernesto Marinelli, Υπεύθυνο project SBK.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και η ομάδα Aruba.it Racing – Junior, μαζί με τους αναβάτες της Michael Rinaldi και Mike Jones που παρουσίασαν τις νέες τους μοτοσικλέτες για την σεζόν 2017 στο European Superstock 1000.

Ο Chaz Davies δήλωσε:

«Η αρχή της νέας σεζόν είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε από το μηδέν, ωστόσο ευελπιστούμε να διατηρήσουμε την φόρμα που είχαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι σταθερό σε αυτό το άθλημα. Ανυπομονούμε να βελτιώσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τα δικά μας όρια. Η Aruba.it – Ducati μας δίνει την δυνατότητα  να βελτιώσουμε τις μοτοσικλέτες που έχουμε στη διάθεσή μας και κάθε μέρα να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας, αλλά τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.»

Ο Marco Melandri δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι΄ αυτήν την ευκαιρία. Η αίσθησή μου με την Panigale R και την ομάδα είναι πολύ καλή από την αρχή και μετά τις δοκιμές έχουμε ανακαλύψει τις δυνατότητές μας. Είναι δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη, διότι το πρωτάθλημα SBK είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας, καθώς όλα είναι δυνατά.»

Συντάκτης: Δ.Ν.

Γκαλερί