Παρουσίαση της BARDAHL Evan Bros. Yamaha team στην Ιταλία.

Στις 15 Φεβρουαρίου, η Bardahl Evan Bros. World SSP Yamaha παρουσίασε και επίσημα την ομάδα της για το 2020, που κυριάρχησε την περασμένη σεζόν κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις με τους Randy Krummenacher και Federico Caricasulo. Φέτος στην ομάδα του Fabio Evangelista εντάσσεται ο Andrea Locatelli, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο WorldSSP μετά την αγωνιστική του δράση στα Πρωταθλήματα της Moto2 και Moto3.

Η ομάδα του Fabio Evangelista, με επικεφαλή τον Mauro Pellegrini, αποκάλυψε την χρωματική σύνθεση της ομάδας με την YZF-R6 για τη νέα σεζόν που ουσιαστικά παραμένει αμετάβλητη, συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν.

Στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίες ημέρες δοκιμών στο Phillip Island, πριν την έναρξη της νέας σεζόν η οποία ξεκινάει 1 Μαρτίου.

Ο Fabio Evangelista, δήλωσε:

«Είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν και ενθουσιασμένοι για την έναρξή της. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα δουλέψαμε πολύ σκληρά και ίσως αυτός να είναι ο καλύτερος χειμώνας όσον αφορά την εξέλιξή μας».

Ο Andrea Locatelli, δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Όλοι όσοι εργάζονται στην ομάδα είναι αφοσιωμένοι ολόψυχα σε ό, τι κάνουν και αυτό, μόνο σε κάτι θετικό μπορεί να οδηγήσει. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς όλοι δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε για έναν κοινό στόχο. Ελπίζω να είμαι γρήγορος από τον πρώτο αγώνα. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου αυτό να γίνει ένας επιτυχημένος συνδυασμός».

*Γράφει ο: Σταύρος Κρασσάς