Παρουσίαση της ομάδας Kawasaki Puccetti Racing 2017 (Βίντεο)

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Kawasaki Racing Puccetti παρουσίασε τα χρώματα των μοτοσικλετών της για το 2017, καθώς η ομάδα επεκτείνεται αυτή τη σεζόν στα WorldSBK, WorldSSP, WorldSSP Junior και WorldSSP300 με νέες ομάδες υπό την επίβλεψή της.

Μεταβαίνοντας στο Superbike World Championship με τον Randy Krummenacher, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε για τον τίτλο στο WorldSSP, η Kawasaki παρουσίασε την εντυπωσιακή WorldSBK μοτοσικλέτα του σε πράσινο, λευκό και κόκκινο χρώμα και τον νέο αριθμό 88 για το 2017. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kenan Sofuoglu συνεχίζει με την μοτοσικλέτα του με τον αριθμό 1 μαζί με τον νεώτερο Kyle Ryde ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα για την παρουσίαση της πράσινης και κόκκινης Ninja.

Ο Michael Canducci θα συμμετάσχει στην Puccetti Racing Junior Team FMI, ενώ στην εναρκτήρια σεζόν του  Supersport 300 World Championship θα συμμετάσχει και ο Τούρκος αναβάτης Harun Cabuk. Η ομάδα είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα καθώς ο Kenan Sofuoglu αναρρώνει μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη στην χειμερινή Supermotard εκπαίδευση, όμως ο  Τούρκος πρωταθλητής είναι βέβαιος ότι θα είναι έτοιμος για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες.

Συντάκτης: Δ.Ν.

 

Γκαλερί