Παρουσίαση της ομάδας Beta Chachagias Racing 2020.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro, τα μέλη της Beta Chachagias Racing Team δηλώνουν έτοιμα να διεκδικήσουν τις νίκες σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Με πέντε αναβάτες “πρώτης γραμμής”, την υποστήριξη της Chachagias Racing, μοτοσυκλέτες της ιταλικής Beta και τα φτερά του Red Bull, η αγωνιστική ομάδα της Beta Chachagias μπαίνει δυναμικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και μας συστήνεται μέσα από τις φωτογραφίες της καθιερωμένης παρουσίας της.

Η σύνθεση για το 2020

Στην έκτη της χρονιά στο θεσμό, σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων καλείται να παίζει η πείρα των τριών “παλαιών” και ο ενθουσιασμός των δύο νεότερων αναβατών της.

Κώστας Χαχάγιας:Στόχος μας  πάντα είναι το υψηλότερο σκαλί του βάθρου στις κατηγορίες και στη γενική κατάταξη. Με δυο αναβάτες στην Ε2 και δυο στην Ε3 θέτουμε ψηλά τον πήχη ενώ  η ενηλικίωση του Γεροντάκη στη μέση της χρονιάς μας επιτρέπει να μελετάμε τη συμμετοχή του στις μεγαλύτερες κατηγορίες καθώς και σε κάποιον διεθνή αγώνα κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τους αναβάτες καλή αγωνιστική χρονιά!

Γιάννης Τρίγκας (#322 κατηγορία Ε3)

Ο ψηλός αναβάτης από τα Τρίκαλα, παραμένει στην Ε3, στην κατηγορία που πήρε και τον πρώτο -από τους δύο τίτλους του- στο Enduro πριν δώδεκα χρόνια. Φέτος επιστρέφει στα τετράχρονα και από τη σέλα του Beta RR 480 ο 33 ετών αναβάτης δηλώνει: “Μετά τη χειμερινή προετοιμασία με τη νέα μας μοτοσυκλέτα, ανυπομονούμε για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς όπου θα παλέψουμε για να ανέβουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βάθρο”.

Ηλίας Κυριλής (#217 κατηγορία Ε2)

Επιστροφή στη δράση φέτος για τον Αθηναίο αναβάτη. Ο πρωταθλητής του 2012 (Νέων) και του 2013 (Ε3) θα βρίσκεται και πάλι στη σέλα μιας τετράχρονης Beta (RR 390) μετά από διάλειμμα πέντε ετών και όπως ο ίδιος λέει, βασικός του στόχος είναι να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα απολαμβάνοντας πολλά και γρήγορα αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Νάσος Τρίγκας (#331 κατηγορία Ε3)

Ο μικρότερος των δύο αδερφών επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση, στη σέλα της αγαπημένης του δίχρονης RR 300. Στόχος του είναι να συνδυάσει όσο καλύτερα μπορεί τις αγωνιστικές με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να παλέψει ξανά για την άνοδο στο βάθρο.

Phil Atwill (#200 κατηγορία Ε2)

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής της ποδηλασίας κατάβασης (Downhill), διανύει τη δεύτερη χρονιά στη χώρα μας και αυτό του δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα enduro και να μαγέψει τους θεατές με το αέρινο στυλ του πανω στην RR 390.

Κωνσταντίνος Γεροντάκης (#1 κατηγορία Junior Sprint)

Λίγο πριν την ενηλικίωσή του, ο 17 ετών αναβάτης από τον Ωρωπό θα προσπαθήσει όχι μόνο να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία του αλλά και με τη δίχρονη RR 250 του να μπει σφήνα στα αποτελέσματα των “μεγάλων” της Γενικής.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

*Δελτίο Τύπου Beta Chachagias Racing Team

Γκαλερί

 

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com