Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Γερμανική Kiefer Racing παρουσίασε τα χρώματα της ομάδας για τη σεζόν 2017, καθώς επίσης και τον νέο της χορηγό, την AirGrinder μαζί με τους αναβάτες της τον νεοεισερχόμενο Σουηδό Dominique Aegerter, νικητή της Moto 2 και τον Danny Kent, Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη Moto 3, στην θρυλική πίστα του Nurburgring.

Ο Danny Kent δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε το νέο μας project. Φυσικά, η σημερινή παρουσίαση της ομάδας είναι μέρος του project, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στην πίστα την Valencia την επόμενη εβδομάδα.  Η σεζόν 2017 θα είναι μια νέα πρόκληση για μένα, αν και βρίσκομαι ήδη κάποια χρόνια στην ομάδα. Από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας το 2014, έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Stefan και Jochen (Kiefer) και η μετάβαση στις Suter μοτοσικλέτες αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μένα. Οπότε θα ξεκινήσουμε με τις νέες μοτοσικλέτες, αν και πραγματοποιήσαμε ήδη μια διήμερη δοκιμή με αυτές τον περασμένο Νοέμβριο. Η πρώτη δοκιμή με την πρωτότυπη Suter πήγε πολύ καλά και θεωρείται πολλά υποσχόμενη. Από την αρχή είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσικλέτα και είμαι σίγουρος ότι οι μηχανικοί στη Suter έκαναν πολύ καλή δουλειά, προκειμένου φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαι επίσης περήφανος που έχω έναν έμπειρο συναθλητή όπως είναι ο Domi (Aegerter). Ωστόσο, δεν θα μιλήσω για τις προσδοκίες και τους στόχους ενόψει της σεζόν, αλλά πάνω από όλα είμαι πολύ πρόθυμος να εργαστώ σκληρά με την ομάδα μου, προκειμένου να προετοιμαστώ γι΄ αυτή τη σεζόν.»

Ο Dominique Aegerter δήλωσε:

«Ανυπομονώ για την νέα αυτή πρόκληση. Μετά από δύο σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Stefan and Jochen Kiefer που πίστεψαν σε εμένα και τις φιλοδοξίες μου. Ο Danny είναι ένας πολύ γρήγορος συμπαίκτης. Μετά από έναν κουραστικό χειμώνα με πολλές προπονήσεις, πολλές διαφορετικές μοτοσικλέτες είμαι χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε την δουλειά στην πίστα με την αγωνιστική μοτοσικλέτα μόλις σε μία εβδομάδα. Ειλικρινά δεν έχω συνηθίσει ακόμα αυτά τα νέα χρώματα, αλλά μου αρέσει το σχέδιο και είναι πραγματικά μια πολύ καλή ιδέα. Με την επιστροφή μου πάνω σε μια μοτοσικλέτα Suter, θα ήθελα να πραγματοποιήσω μια επιτυχημένη σεζόν, όπως πριν από τρία χρόνια.»

Ο Stefan Kiefer, Team Manager:

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε εγκαίρως τις απαιτούμενες εργασίες γι’ αυτό το νέο project, πριν από την έναρξη της σεζόν. Η σημερινή παρουσίαση της ομάδας αποτελεί το αποκορύφωμα μιας μακράς και δύσκολης σεζόν που περιλάμβανε πολλές  προετοιμασίες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα μας. Εκτός από την μετάβασή μας στην Suter, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε και τον νέο μας χορηγό την AirGrinder. Η AirGrinder είναι μια εταιρεία με γραφεία στη Σουηδία και την Ελβετία, που ειδικεύεται στην ανακύκλωση. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και προσβλέπουμε σε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία. Πιστεύουμε ότι χάρη στους νέους μας συνεργάτες, σε συνδυασμό με την μοτοσικλέτα Suter και με τους αναβάτες μας Danny και Domi, η Kiefer Racing θα είμαστε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και να πετύχουμε.»

Συντάκτης: Δ.Ν.

 

Γκαλερί