Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η ομάδα της Del Conca Gresini Moto3 ξεκίνησε την εκστρατεία της για το 2017 στη Faenza της Ιταλίας, με τους αναβάτες Jorge Martin και Fabio Di Giannantonio να παρουσιάζουν τις «στολές» των μοτοσικλετών τους για τη νέα σεζόν. Ο υποψήφιος Rookie of the Year Moto3 2016, Fabio Di Giannantonio επιστρέφει στην ομάδα Del Conca Gresini Moto3 για τη σεζόν 2017, μετά από κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις και θα συνεργαστεί με τον νεοεισερχόμενο Jorge Martin.

Ο Fabio Di Giannantonio δήλωσε:

«Πέρυσι αντιμετώπισα την πρώτη μου σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα Gresini Moto3 και μου άρεσε πολύ. Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι μαζί τη νέα σεζόν και αναμφίβολα ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα. Σήμερα αποκαλύψαμε την νέα μου μοτοσικλέτα και τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω για την δοκιμή στην πίστα της Valencia. Μου αρέσει ιδιαίτερα η νέα της εμφάνιση καθώς είναι ταυτόχρονα επιθετική και κομψή. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο δοκιμάσαμε κάποιες αλλαγές στη μοτοσικλέτα που μας άρεσαν πολύ. Τώρα, στο επερχόμενο τεστ θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον εναρκτήριο γύρο. Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι γι΄ αυτήν την νέα πρόκληση.”

Ο Jorge Martin δήλωσε:

«Σήμερα ξεκινά μια υπέροχη σεζόν για όλους μας. Εκπαιδεύτηκα σκληρά όλο το χειμώνα και τώρα είμαι γεμάτος ενέργεια για να επιστρέψω στην δράση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά μαζί και να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Τώρα περιμένουμε να επιστρέψουμε στην πίστα σε λίγες ημέρες, αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, στην πρώτη μου δοκιμή με την Honda, ένιωσα πολύ άνετα και ήμουν σε θέση να πάω πολύ γρήγορα αμέσως. Η μοτοσικλέτα είναι διαφορετική από εκείνη που οδηγούσα μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά την λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παλέψουμε για τις κορυφαίες θέσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε.»

Συντάκτης: Δ.Ν.

Γκαλερί