Παρουσίαση Αγωνιστικής Ομάδας Kawasaki Team65 GREEN – MACNA

Κυριακή πρωί με σύμμαχο τον ήλιο και με καλό καιρό βρισκόμαστε στο δρόμο για την παρουσίαση της Αγωνιστικής Ομάδας Kawasaki Team65 GREENMACNA. Η ομάδα απαρτίζεται από δυο φιλόδοξους οδηγούς, τον Θάνο Σοφούλη και τον Ανδρέα Παπατριανταφύλλου, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας με δύο μοτοσικλέτες Kawasaki ZX10R, τις πρώτες πού βρίσκονται στη χώρα μας.

Αφού λοιπόν απολαύσαμε τις δύο μοτοσικλέτες, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των δύο οδηγών στη πίστα, βρεθήκαμε μαζί τους στα pits των Μεγάρων για να ακούσουμε όσα είχαν να μας πουν. Αρχίζοντας από το Θάνο Σοφούλη της  Kawasaki Team65 GREEN MACNA.

on2wheels: Θάνο Καλησπέρα. Θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε πώς ξεκίνησε αυτή η ενασχόληση με την ταχύτητα και την μοτοσικλέτα;

Θάνος Σοφούλης: Καλησπέρα. Όλο αυτό ξεκίνησε σαν αστείο. Ερασιτεχνικά κάναμε και εμείς το ίδιο λάθος, βγαίναμε δηλαδή στους δρόμους μέχρι που καταλάβαμε ότι η πίστα είναι πιο ασφαλής και σιγά σιγά πήραμε μέρος σε κάποια track day. Όμως κάποια πράγματα δεν μας άρεσαν και επειδή είμαστε μία παρέα που της αρέσει να αλλάζει τα πράγματα αποφασίσαμε να το οργανώσουμε εμείς. Έτσι ξεκίνησε μία λέσχη, αρχίσαμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε και έφτασε να είναι αυτό που βλέπετε σήμερα.

on2wheels: Team65 λοιπόν τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε;

Θάνος Σοφούλης: Ναι, τα τελευταία 4 χρόνια διοργανώνουμε track days, αγώνες, αγώνες με μικρές μοτοσικλέτες IMR CUP, επίσης διοργανώσαμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και συνεχίζουμε.

on2wheels: Σε ό, τι αφορά στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας θα τρέξεις και με την Yamaha R6 και με την Kawasaki ZX10R;

Θάνος Σοφούλης: Δεν έχω πλέον την μοτοσικλέτα R6, με την οποία έτρεχα μέχρι τώρα. Έτσι και αλλιώς από φέτος δεν επιτρέπεται να υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία σε δύο κατηγορίες για την κατηγορία που αγωνιζόμουν. Στον αγώνα που απομένει θα τρέξουμε με την καινούργια μοτοσυκλέτα ZX10R, προκειμένου να πάρουμε κάποια δεδομένα και να προετοιμαστούμε για του χρόνου.

on2wheels: Οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες είναι οι πρώτες που εισάγονται στην Ελλάδα για λογαριασμό σας;

Θάνος Σοφούλης: Ναι, είναι οι δύο πρώτες και οι μοναδικές που βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν τροποποιηθεί για αγώνες σε πίστα.

on2wheels: Πες μας λίγα λόγια για τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό που βλέπουμε.

Θάνος Σοφούλης: Όλο αυτό που γίνεται ξεκινάει από την παρέα, απλώς όταν κάποια πράγματα φτάνουν σε ένα άλλο επίπεδο πρέπει να είναι σωστά δομημένα για να βγει αυτό που μας αρέσει και προς τα έξω. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε, μία ομάδα σωστά δομημένη. Έχουμε πολλούς ανθρώπους που μας βοηθάνε σε όλο αυτό και τους ευχαριστούμε,  τους ονομάζουμε χορηγούς, εγώ όμως θέλω να τους λέω υποστηρικτές. Κυρίως όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά μας, τους μηχανικούς μας, όπως ο Γιώργος Παρσωτάκης, ένα νέο παιδί στο χώρο που αξίζει πάρα πολλά. Έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε σήμερα εδώ και αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται τόσο κοντά μας είναι και αυτοί που θα μοιραστούμε τα άσχημα, αλλά και τα καλά που θα έρθουν.

on2wheels: Θάνο σε ευχαριστούμε. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Θάνος Σοφούλης: Σας ευχαριστώ πολύ. Χαιρόμαστε που σας έχουμε και εσάς μαζί μας σαν χορηγό επικοινωνίας στις εκδηλώσεις μας.

 

Στη συνέχεια συνομιλήσαμε και με τον ομόσταυλο της Kawasaki Team65 GREEN MACNA, Ανδρέα Παπατριανταφύλλου.

on2wheels: Ανδρέα καλησπέρα και καλή επιτυχία με τη νέα μοτοσικλέτα.

Ανδρέας Παπατριανταφύλλου: Καλησπέρα και σας ευχαριστώ.

on2wheels:  Θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε και εσένα πως ξεκίνησε όλα αυτό;

Ανδρέας Παπατριανταφύλλου: Όλο αυτό ξεκινάει από πολύ παλιά, από πιτσιρικάς και συγκεκριμένα η ιστορία αρχίζει με ένα ΤΖ250 το 1993 στη Τρίπολη. Αγώνες με πολύ λίγα χρήματα και σιγά σιγά.

on2wheels: ….και τώρα;

Ανδρέας Παπατριανταφύλλου: Τώρα είμαστε εδώ μαζί με τον Θάνο και την Kawasaki team65 GREEN – MACNA, πιο ωραία, με πιο καινούργιες μοτοσικλέτες.

on2wheels: Εντελώς καινούργια…. τα πρώτα που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

Ανδρέας Παπατριανταφύλλου: Για χρήση δρόμου θα ήθελα να πω ότι είναι μια απερίγραπτη μοτοσικλέτα, πολύ ασφαλής και σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Στην πίστα είναι αρχή ακόμα, άλλα σιγά σιγά το μαθαίνουμε.

on2wheels: Στο Πρωτάθλημα μένει ακόμα ένας αγώνας, θα συμμετέχετε κανονικά;

Ανδρέας Παπατριανταφύλλου: Θα συμμετέχουμε κανονικά να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και του χρόνου, εφόσον πάμε καλά στον αγώνα, θα συμμετέχουμε μάλλον και στις δύο κατηγορίες. Να αναφέρουμε εδώ και την Kawasaki η οποία μας βοηθάει όσο γίνεται, στο μέτρο του δυνατού.

on2wheels: Ανδρέα σε ευχαριστούμε, να σου ευχηθούμε και εσένα καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Ανδρέας Παπατριανταφύλλου: Σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένουμε στον τελευταίο μας αγώνα για φέτος.

© 2016 Copyright on2wheels

Συντάκτης: Γιάννης Αντωνάρας

Φωτογραφίες: Γιάννης Αντωνάρας