Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα Γρεβενά!

Στα «παραδοσιακά» Γρεβενά, στις 13-14 Μαΐου, θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, με έναν 2ήμερο αγώνα που αποτελεί τον 3ο και 4ο γύρο του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο αγώνας αποτελεί και τον 2ο γύρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, καθώς και τον 2ο για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας.

Τα όμορφα μέρη των Γρεβενών και φυσικά ο ΜΟΓ, που έχουν παράδοση στο Enduro και στις πανέμορφες διαδρομές, και έχουν αναδείξει πολλούς πρωταθλητές και πρωταγωνιστές στο χώρο του Enduro, επιστρέφουν δυναμικά στους αγώνες και φέτος, μετά το 2016 όπου απολαύσαμε εν μέσω βροχής τον δυσκολότερο αγώνα του Παγκοσμίου!

Το θέαμα και ο ανταγωνισμός αναμένονται δυνατά, καθώς έχουμε έντονες μάχες τόσο στην γενική κατάταξη όσο και στις κατηγορίες, από 10 τουλάχιστον αναβάτες που πρωταγωνιστούν αλλά και πολλούς νεώτερους που αναδεικνύουν διαρκώς το ανερχόμενο ταλέντο τους.

Οι ειδικές Διαδρομές βρίσκονται στην Περιοχή «Πατώματα», στο 4ο χλμ. Γρεβενών – Καλαμπάκας, σε ένα αμφιθεατρικό σημείο που βοηθάει την πρόσβαση και την θέαση, ενώ πληροφορίες σχετικά με τον ειδικό κανονισμό, τα ξενοδοχεία κτλ. μπορείτε να βρείτε εδώ

Να αναφέρουμε επίσης, ότι στα Γρεβενά θα γίνει και ο 5ος Αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, στις 1-2 Ιουλίου, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα (μετά το ISDE 2008) θα συμμετέχουν και γυναίκες σε ένα τέτοιο θεσμό. Μετά την ακύρωση του γύρου της Σλοβακίας, η FIM ήρθε σε συνεννόηση με την ΑΜΟΤΟΕ για την διοργάνωση του αγώνα στην χώρα μας και ο ΜΟΓ ανέλαβε και πάλι την ευθύνη για ένα τέτοιο μεγαλειώδες εγχείρημα, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της προηγούμενης χρονιάς! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες!

Ευχαριστούμε και τους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro που είναι η ΥΑΜΑΗΑ Motodynamics, η KTM SEE, η Honda Red Riders, το ΥΑΜΑΗΑ Worksbike Racing, η TM Racing Hellas, την ΙΝΑ Tech MX και το Emporio Carrer