Ο Valentino Rosssi στο Monza Rally Show

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

 

Το Monza Rally Show μπορεί να μην ένας αγώνας Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Valentino Rossi, γιατί στο συγκεκριμένο event θέλει πραγματικά να κάνει το καλύτερο και δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτα στην τύχη του. Τον περασμένο χρόνο σημείωσε την τέταρτη νίκη του, καθώς αναγκάστηκε να καταθέσει τα όπλα ηττημένος από τον Tony Cairoli.

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν είχε καν την ευκαιρία να ανακάμψει από τις δοκιμές στη Sepang, καθώς από σήμερα θα βρίσκεται εν δράσει με το Ford Fiesta και τον Carlo Cassina.

Φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα έντονος, ξεκινώντας με τον Dani Sordo. Ο Ισπανός που είχε νικήσει τον Rossi το 2013, θα βρίσκεται στην πίστα με το Hyundai i20 WRC. Ο Tony Cairoli, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σημαντικά, φέτος θέλει να ανεβάσει τον πήχη και να κερδίσει τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή. Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμηθούν τα αδέλφια Roberto Brivio και Davide Brivio που την περασμένη χρονιά ανέβηκαν στο βάθρο, ενώ φέτος θα βρίσκονται στην πίστα με το Ford Fiesta WRC. Τέλος στο show θα συμμετάσχει και ο Andrea Locatelli. Ο Ιταλός, που την ερχόμενη σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο του στη Moto2, θα λάβει μέρος με το Ford Fiesta R5, το αυτοκίνητο με το οποίο ο Giandomenico Basso νίκησε το φετινό Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλι.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει επίσημα.

Συντάκτης: Δ.Ν.