Ο Trey Canard χάνει τον 2ο γύρο στο San Diego

Ο Trey Canard εντάχθηκε στην ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing, πριν από την έναρξη του Monster Energy Supercross 2017, μαζί με τους Ryan Dungey και Marvin Musquin και θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους αναβάτες, πάνω στην KTM SX-F450 μοτοσικλέτα του.

Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, η συνολική του επίδοση παρεμποδίστηκε λόγω πολλαπλών τραυματισμών, όμως κατάφερε να επιστρέψει υγιής το 2017. Όλα όμως άλλαξαν όταν κατά την διάρκεια της δοκιμής στην Α1 έπεσε, με αποτέλεσμα να μην δύναται να συμμετάσχει στον κύριο αγώνα λόγω του πόνου στον ώμο.

Περαιτέρω πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι ο αναβάτης από την Οκλαχόμα υπέστη ένα μικρό σπάσιμο στην άρθρωση του ώμου, το οποίο θα τον αναγκάσει να χάσει τον δεύτερο γύρο που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στο Σαν Ντιέγκο.

Ο Trey Canard δήλωσε:

«Τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για ένα μικρό σπάσιμο και δεν απαιτεί κανενός είδους χειρουργική επέμβαση. Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά επώδυνο, λόγω της διόγκωσης και του υγρού που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό, αλλά μόλις το οίδημα υποχωρήσει ο γιατρός με πληροφόρησε ότι θα είμαι καλύτερα.»

Συντάκτης: Σταύρος Κρασσάς

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com