Ο Trey Canard αποχωρεί από το AMA Supercross

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Σε μια σεζόν που ήδη διακόπηκε από έναν τραυματισμό στην κατηγορία 450SX, ο Trey Canard αναβάτης της Red Bull KTM Factory ανακοίνωσε ότι λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί δεν θα συμμετάσχει στους υπόλοιπους γύρους του Monster Energy AMA Supercross 2017.

Μετά από δώδεκα γύρους, ο Canard βρίσκεται στην εικοστή θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος, έχοντας ολοκληρώσει μόνο τους μισούς γύρους της σεζόν, ενώ στα άμεσα σχέδια του είναι η προετοιμασία του για το πρωτάθλημα Lucas Oil Pro Motocross που ξεκινά στις 20 Μαΐου στο Hangtown Motocross Classic.

Ο Trey Canard δήλωσε:

«Είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα συμμετάσχω στους υπόλοιπους γύρους της σεζόν. Ήταν μια απογοητευτική σεζόν για μένα. Έχω να αντιμετωπίσω σοβαρά προβλήματα κόπωσης και πρέπει να φροντίσω το σώμα μου ώστε να μπορώ να αγωνιστώ στο 100%, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και γι΄ αυτούς που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν. Ο ανταγωνισμός, στο επίπεδο που είμαστε, απαιτεί να είσαι υγιείς προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικός και ασφαλής στην πίστα. Απλά δεν αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι εκεί και νομίζω ότι είναι καλύτερα να αναρρώσω πλήρως ώστε να μπορώ να δώσω στους αγώνες την αμέριστη προσοχή μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την κατανόηση και διαβεβαιώνω όσους συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι καλύτερα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.»


Ο Roger De Coster, μάνατζερ της ομάδας, δήλωσε:

«Υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση του Trey να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας τους προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν motocross. Προσβλέπουμε να έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε νωρίτερα τις δοκιμές με τον Trey προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι θα αγωνιστεί μαζί με τους συναθλητές στους επόμενους αγώνες.»

Συντάκτης: Δ.Ν.