Ο “Super” Billy στο Top5 του Ιταλικού πρωταθλήματος!!!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου

Τέταρτος αγώνας για το Ιταλικό Πρωτάθλημα minimoto για τον Βασίλη Παντελεάκη. Ο Βασίλης, έδειξε μεγάλη βελτίωση κατάκτησε την 4η και την 7η θέση στους 2 αγώνες ανάμεσα σε 26 αναβάτες, και έτσι κατέκτησε την 5η θέση γενικής κατάταξης και άλλο ένα κύπελλο στην Ιταλία!!

Σε μία καινούργια πίστα για το πρωτάθλημα Minimoto, πραγματοποιήθηκε ο 4ος αγώνας, στην La Scintilla, κοντά στην Ρώμη. Διπλό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, καθώς πραγματοποιήθηκε αγώνας Κυπέλλου 15-16/7, όπου ο Βασίλης κατέκτησε την 4η θέση και ο αγώνας του πρωταθλήματος στις 22-23/7.

Η Κυριακή ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημένα, με τον Βασίλη να κερδίζει την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης, παρά την κούραση του από το βαρύ του πρόγραμμα. Μία πτώση στα χρονομετρημένα του στέρησε την 3η θέση. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τον Βασίλη να στρίβει 4ος την πρώτη στροφή, και οδηγώντας σταθερά στους 11 γύρους τερμάτισε στην 4η θέση Ακολούθησε διάλειμμα και ξεκούραση μέχρι τις 16:00 και τον δεύτερο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα, η κούραση ήταν εμφανής, έστριψε 6ος στην πρώτη στροφή. Οδήγησε σταθερά, αλλά ένα λάθος του στοίχισε μία θέση και τερμάτισε 7ος. Άξιο αναφοράς, ότι η πίστα ήταν πολύ σφιχτή και με ελάχιστα σημεία για προσπεράσεις. Η 4η και 7η θέση του έδωσαν την 5η θέση γενικής κατάταξης και άλλο ένα κύπελλο στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι 2 άγωνες μεταδόθηκαν live στην σελίδα του Βασίλη στο facebook.

Εντυπωσιακή η άνοδος του Βασίλη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Με τα αποτελέσματα του μετά τον 4ο αγώνα ανέβηκε στην 5η θέση στην γενική βαθμολογία, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά!!!

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 4-5-6 Αυγούστου στην Franciacorta για τον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία Junior A. Δυστυχώς, δεν θα συμμετάσχει στον 1ο γύρο του Ευρωπαϊκού, στο Most της Τσεχίας, που πραγματοποιείται 29-30/7, ακολουθούμενος τις συστάσεις της Ιταλικής ομοσπονδίας για μεγάλη επικινδυνότητα της πίστας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποίηση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

Γκαλερί