Ο Ryan Vickers ανανέωσε την συνεργασία του με την RAF Regular & Reserves Kawasaki.

Ο 21χρονος Ryan Vickers, ένας από τους εντυπωσιακούς rookies του British Superbike Championship που έκανε το ντεμπούτο του το 2019 με την ομάδα της RAF Regular & Reserves ανακοίνωσε την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Παρά τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που υπέστη στα μέσα της προηγούμενη σεζόν, ο Πρωταθλητής στο Superstock 600 2018 κατάφερε να επιδείξει εντυπωσιακή βελτίωση προς το τέλος του 2019.

Ο Ryan Vickers, δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη δεύτερη σεζόν μου στο BSB και την παραμονή μου στη  ομάδα της RAF Regular & Reserve Kawasaki, διότι μπορούμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την περσινή σεζόν και να προχωρήσουμε μπροστά. Πέρυσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στα Superbikes ωστόσο φέτος μπορούμε να ξεκινήσουμε με την εμπειρία που απέκτησα και αυτό θα με βοηθήσει επιπλέον γιατί γνωρίζω τι να περιμένω.  Ήταν ένα μεγάλο βήμα η μετάβαση από το Superstock 600 στο BSB, αλλά είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα και τώρα ανυπομονώ να επιτύχω περισσότερα.

Την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε γρήγοροι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσω να το επιτύχω με μεγαλύτερη συνέπεια. Αν πραγματοποιήσουμε όσον το δυνατόν περισσότερους γύρους, τότε θα έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και οι επιδόσεις μας θα βελτιωθούν. Είμαι σίγουρα ενθουσιασμένος για την πρώτη δοκιμή και που θα οδηγήσω πάλι την μοτοσικλέτα έτσι ώστε να δούμε που βρισκόμαστε, καθώς η ομάδα δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Γράφει ο: Σταύρος Κρασσάς

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com