Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ήταν μια εξαιρετική μέρα για τον αναβάτη της Kawasaki Puccetti Racing Toprak Razgatlioglu, καθώς κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Superstock 1000 στην πίστα Donington Park. Στη γραμμή του τερματισμού τον ακολούθησαν οι Florian Marino (Pata Yamaha Επίσημη STK1000 Team) και Maximillian Scheib (Nuova Μ2 Racing) κατακτώντας την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Michael Rinaldi (Aruba.it Racing – Junior Team) ηγήθηκε του αγώνα, ωστόσο λίγους αργότερα και συγκεκριμένα στη στροφή 12 υπέστη πτώση λόγω της πίεσης που του άσκησε ο Razgatlioglu, γεγονός που επέτρεψε στον Τούρκο αναβάτη να πάρει το προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι τη λήξη του αγώνα τερματίζοντας με διαφορά 1.8 δευτερολέπτων από τον  Marino και 2.4 δευτερολέπτων από τον Scheib.

Οι Ιταλοί Roberto Tamburini (PATA Yamaha Official STK 1000 Team) και Federico Sandi (Berclaz Racing Team) τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ την τελική δεκάδα οριστικοποίησαν οι Illia Mykhalchyk (TripleM Racing), Sebastien Suchet (Berclaz Racing Team), Jeremy Guarnoni (Pedercini Racing), Luca Vitali (Nuova M2 Racing) και Mike Jones (Aruba.it Racing – Junior Team).

[show_avatar email=3 show_name=true]