Ο Nicky Hayden προσδοκεί να οδηγήσει την νέα Honda στην Jerez

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η σεζόν 2016 τελείωσε πρόωρα για τον Nicky Hayden, καθώς μια πτώση τον ανάγκασε να παρακάμψει τις τελικές δοκιμές της σεζόν στη Jerez. Η χειρουργική επέμβαση, στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γονάτου, στην οποία υπεβλήθη πήγε πολύ καλά και πλέον ο αναβάτης της Honda βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Οι πρώτες δοκιμές της νέας σεζόν πρόκειται να ξεκινήσουν στις 24 και 25 Ιανουαρίου,στη Jerez και ο Αμερικανός σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε τι συνέβη τον Νοέμβριο, λέγοντας ότι τις προηγούμενες σεζόν δεν είχε ποτέ έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να κοιτάξει μπροστά, καθώς ανυπομονεί να οδηγήσει την νέα Honda.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσουμε την μοτοσικλέτα του 2017 στην Jerez, αλλά θα προτιμούσα να μην πω πάρα πολύ γι ‘αυτό. Δυστυχώς, προς τον παρόν δεν διαθέτω την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, ούτε βέβαια και σε δέκα μέρες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστώ να αναρρώσω μέχρι τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία, δεδομένου ότι απομένει ακόμα ένας μήνας περίπου.»

Συντάκτης: Δ.Ν.