Ο Michael Dunlop, δεκαπέντε φορές νικητής του Isle of Man TT, θα ενταχθεί μαζί με τον Daniel Cooper στην ομάδα Turner Racing που ανήκει στον Roger Turner, προκειμένου να αγωνιστεί στο Lightweight Classic TT Race που θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου.

Ο Βόρειο Ιρλανδός αναβάτης θα κάνει το ντεμπούτο του, πιλοτάροντας την Yamaha TZ 250 καθώς διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία στην κατηγορία των «ελαφριών» μοτοσικλετών, έχοντας κατακτήσει την νίκη στο North West 200 το 2008. Επιπροσθέτως επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στους αγώνες Senior και Sure Junior Classic TT με την ομάδα Black Eagle Racing καθώς επίσης και στον αγώνα Motorsport Merchandise Superbike Classic TT με την ομάδα Classic Suzuki.

Ο Cooper αγωνίστηκε με την 2008-spec TZ Yamaha για την Turner Racing στο περσινό Classic TT, ενώ έχει κερδίσει το British Championship 2006 στην κατηγορία των 125cc πάνω σε μια KRP Honda.

Ο Roger Turner δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον φετινό αγώνα Classic TT καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον καλύτερο, αναμφισβήτητα, αναβάτη ΤΤ τον Michael Dunlop. Ο Michael έχει μεγάλη εμπειρία στις δίχρονες μοτοσικλέτες και είναι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει στο Lightweight Race. Εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι διαθέτουμε μια μοτοσικλέτα ικανή να κερδίσει τον αγώνα. Με τον Dan υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες μετά την απογοήτευση των τελευταίων ετών, αλλά έχουμε θέσει ως στόχο να έχουμε δύο μοτοσικλέτες στο βάθρο.»