Ο Lorenzo Savadori, αναβάτης δοκιμών της Aprilia για το MotoGP 2020.

Ο Lorenzo Savadori, Πρωταθλητής της FIM Superstock 1000 European Championship (STK 1000) 2015, υπέγραψε συμβόλαιο με την Aprilia Racing για τη σεζόν 2020.

Ο Ιταλός αναβάτης θα είναι επίσης μέλος της ομάδας του MotoGP, ως αναβάτης δοκιμών για την εξέλιξη της νέας και πολλά υποσχόμενης RS-GP 2020 και θα αγωνιστεί στο CIV Italian Championship με την Aprilia RSV4 1100 Factory, με την υποστήριξη της Nuova M2 Racing, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν πάνω σε μια RSV4.

Ο Lorenzo Savadori, δήλωσε:

“Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Aprilia Racing. Ο ρόλος του αναβάτη δοκιμών στο MotoGP, μου επιτρέπει να προσεγγίσω περισσότερο αυτή την κατηγορία. Είναι τιμή μου και χαρά μου να είμαι μέρος αυτού του project. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Aprilia Racing και όλους όσους έκαναν την ευκαιρία εφικτή. Τώρα, ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πιστεύω ότι το επίπεδο στο Ιταλικό πρωτάθλημα, αυτή τη σεζόν, θα είναι υψηλό. Μαζί με την Nuova M2 Racing, θα εργαστούμε σκληρά και με πάθος για να κρατήσουμε την νέα RSV4 Factory 1100 στις πρώτες θέσεις”.

Γράφει ο: Σταύρος Κρασσάς