Ο Lorenzo ανοίγει τις πόρτες του Μουσείου Παγκόσμιων Πρωταθλητών

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Jorge Lorenzo είχε πάντα ένα μεγάλος πάθος για τα οχήματα με δύο και τέσσερις τροχούς, το οποίο αυξάνεται συνεχώς σε τέτοιο σημείο που τον έχει οδηγήσει στη συγκέντρωση μιας μεγάλης συλλογής από κράνη και δέρματα από τους αναβάτες των αγώνων GrandPrix και τους οδηγούς της Formula 1.

Σήμερα το απόγευμα ο Ισπανός θα ανοίξει τις πόρτες του Μουσείου Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην Andorra, όπου θα παρουσιαστούν πάνω από 100 αντικείμενα τα οποία έχουν συλλεχθεί σε διάστημα περίπου τεσσάρων ετών. Τα μισά από αυτά τα αντικείμενα προέρχονται σε συνεργασία με άλλους αναβάτες. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το κράνος του Sebastian Vettel το οποίο έλαβε στην εκδήλωση Race of Champions, ή το κράνος που ανήκει στον πρώην συναθλητή τον Valentino Rossi το 2014 στο Mugello.

Φυσικά δεν θα λείπουν και τα αναμνηστικά από τους ανθρώπους που έχουν γράψει μερικές από τις πιο συναρπαστικές σελίδες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως Niki Lauda, Ayrton Senna και Michael Schumacher, καθώς επίσης Barry Sheene, Mick Doohan και Wayne Rainey. Εκτός από την συλλογή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία να είσαι οδηγός στο MotoGP και στη Formula 1, μέσα από προσομοιωτές.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι τοπικές αρχές, καθώς επίσης και οι Πρωταθλητές Αγώνων Αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού Ράλι Dani Sordo, ο οποίος θα βρίσκεται στο Monza Rally Show την επόμενη εβδομάδα.

Συντάκτης: Δ.Ν.