Ο Jonathan Rea υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Jonathan Rea υποβλήθηκε με επιτυχία σε μια χειρουργική επέμβαση στο χέρι, για την ανακούφιση του “compartment syndrome”, μια πάθηση από την οποία υπέφερε στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής του καριέρας και η οποία προκαλείται από την αυξημένη πίεση που ασκείται στους μύες του σώματος. Η επέμβαση στην οποία καταφεύγουν πολλοί επαγγελματίες μοτοσικλετιστές καταφεύγουν για την εξάλειψη του προβλήματος, πραγματοποιήθηκε χθες σε κλινική της Barcelona.

Ο Rea θα επιστρέψει σήμερα στο Isle of Man όπου θα συνεχίσει να αναρρώνει πριν το ταξίδι του στην Αυστραλία, όπου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της preseason δοκιμής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike.

Ο Jonathan Rea δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέμβαση, καθώς αγωνιζόμουν με αυτήν την πάθηση για πολύ καιρό. Υπέφερα όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά καθώς χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή στους αγώνες. Σε κάποιες πίστες αντιμετώπιζα μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι σε άλλες, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερα να εξαλείψω αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχω ένα κίνητρο παραπάνω για την νίκη του τρίτου Πρωταθλήματος WorldSBK. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον manager την ομάδας μου και όλους στην KRT για την υποστήριξή τους».

Συντάκτης: Δ.Ν