Ο John McGuinness δεν θα συμμετάσχει στο Isle of Man TT 2017

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

H ομάδα της Honda Racing με μια επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε ότι ο John McGuinness δεν θα συμμετάσχει στον φετινό αγώνα του Isle of Man TT μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τελικού προκριματικού γύρου στον International North West 200.

Ο John McGuinness μέσω της Honda Racing δήλωσε τα εξής:

«Πραγματικά είμαι συγκλονισμένος με την στήριξη και τις ευχές με τις οποίες με έχουν κατακλύσει μετά το ατύχημα που είχα στο North West 200 την περασμένη Πέμπτη. Τόσο εγώ όσο και η σύζυγος (Becky) έχουμε λάβει μεγάλη υποστήριξη και δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους οπαδούς του αγώνα, την ομάδα μου, το ιατρικό προσωπικό και τους συναθλητές μου. Όλα τα μηνύματά σας με βοηθούν να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.»

Οι δοκιμές για την ομάδα θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες μέρες με τον Guy Martin στην πίστα Castle Combe. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Honda εάν θα υπάρξει αντικατάσταση του McGuinness ή αν ο Guy Martin θα αγωνιστεί μόνος του στο TT, η έναρξη του οποίου αναμένεται σε δύο εβδομάδες.

Γκαλερί

[show_avatar email=3 show_name=true]