Ο Jacobsen με την MV Agusta Reparto Corse στο WorldSSP 2017

Η MV Agusta Reparto Corse ανακοίνωσε σήμερα την μεταγραφή του 23χρονου PatrickPJJacobsen, ο οποίος θα αγωνιστεί με την MV Agusta F3 675 στο World Supersport για τη σεζόν 2017. Μετά από μόλις τρεις πλήρεις σεζόν στο Πρωτάθλημα, ο Αμερικανός έχει συνολικά 13 νίκες, τερματίζοντας δεύτερος το 2015 και τέταρτος συνολικά αυτή τη χρονιά.

Ο P. Jacobsen δήλωσε:

«Πραγματικά ανυπομονώ γι΄ αυτήν την νέα εμπειρία με την MV Agusta. Ήδη έχουμε κάνει μια δοκιμή με την μοτοσικλέτα στη Jerez όπου ένιωσα πολύ άνετα μετά από λίγα sessions. Ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά με την MV και θα δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος που θα πραγματοποιήσουμε περισσότερες δοκιμές με την μοτοσικλέτα και έπειτα θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο γύρο. Ευχαριστώ την MV Agusta για αυτήν την ευκαιρία».

Ο PJ Jacobsen θα βρίσκεται για άλλη μια φορά με την MV, στη preseason δοκιμή που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, όπου θα συνεχίσει να εργάζεται όσον αφορά την εξέλιξη της μοτοσικλέτας που είχε ήδη ξεκινήσει στη Jerez, πριν από την έναρξη της σεζόν του 2017 τον Φεβρουάριο στο Phillip Island.

Συντάκτης: Δ.Ν.